Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az Eszter...

Mit gondoltok az Eszter névről? Szép név?

Figyelt kérdés

2020. máj. 15. 10:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%
Most azert kellett lepontozni mert elmondtam a velemenyem? :D a kérdés az volt mit gondolunk rola
2020. máj. 15. 12:01
 12/17 anonim ***** válasza:
29%

Nekem két dolog ugrik be róla azonnal.

A Rapülők - Műdal című száma. (...egyszer az Eszter is ette, ki tudja polieszter lett-e...)

A másik, középiskolában az egyik osztálytársam barátnőjét Eszternek hívták és délutánonként mindig járt "esztergálni", ami sejthető mit jelent.:)

2020. máj. 15. 12:38
 13/17 Blade Bone ***** válasza:
74%
Szép név. Amúgy atom csúnya lett az oldal... 😒
2020. máj. 15. 13:51
 14/17 anonim ***** válasza:
30%
Ezek hulyek :D
2020. máj. 15. 17:14
 15/17 anonim ***** válasza:
83%

Nekem olyan fura,mert annyira nem tetszik,csak jól hangzik.

Mondjuk ha lányom lenne,lehet adnám neki,mert a vezetéknevemhez jól passzol.

2020. máj. 15. 22:17
 16/17 anonim ***** válasza:
64%

Aut gondolom, hogy exem egy ilyen nevű ribivel lépett félre. Azóta gyűlölöm ezt a nevet.

Ja, és óvodàban volt egy csoporttàrsam, egy dagi, szőke lány, ő is Eszter volt, és mindig csesztetett engem. Szóval két okom is van utàlni ezt a nevet.

2020. máj. 16. 03:34
 17/17 anonim ***** válasza:
83%
Szép, de vannak sokkal szebbek is, úgyhogy elsődlegesen azt a nevet akkor adnám, ha annyi gyerekem lenne; mert van a "sorban" egy csomó nála még sokkal szebb név. :) De egyébként szeretem ezt a nevet, tehát teljesen adható, meg jó név ez; csak vannak olyanok, amik jobban tetszenek nála; de egyébként ha tényleg annyi gyerekem lenne , akkor adnám ezt is. :) Vagy ha mondjuk a férjemnek nem tetszene a többi név, ami nekem már "előtte" van a sorban; vagy neki lett volna már gyerekkorában egy határozott elképzelése, hogy ha lesz majd lánya, tuti, és 100000% , hogy így akarja hívni. Tehát amúgy meggyőzhető lennék; tehát jó név. Vannak nála szebbek, de nagyon jó név ez is. :)
2020. máj. 19. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!