Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Helyes döntést hozok?

Helyes döntést hozok?

Figyelt kérdés
Jelenleg orvosi egyetemre járok, most csinálom a második félévem. Gondolkodtam rajta, hogy a következő két félévemet passziváltatom és pénzt gyűjtök arra, hogy elmehessek mellplasztikára. Egyetem mellett csak minimálisan tudok dolgozni, ami arra éppen elég, hogy nagyon szűkösen megéljek belőle, ezért egytem mellett nem tudok félretenni rá. Hitelt nem szeretnék felvenni. Ezért gondoltam, hogy halasztok, de imádom a szakom, emiatt 100%, hogy nem fogom ott hagyni. Beszéltem egy ismerősömmel, aki azt mondta, hogy korábban ő is passziváltatott és a tanulásban a későbbiekben ennek nem látta kárát. Szerintetek jó ötlet ez? Tudom, hogy talán ha lediplomázok és gyűjtök lesz majd rá pénzem, de így nem tudom tovább csinálni..Jártam nagyon sokáig pszichológushoz, többhöz is, de egyik sem segitett. Nem érzem jól magam így a bőrömben. Semmi mellem nincs, nagyon feszengek emiatt..

2020. máj. 13. 16:03
1 2
 11/12 Lala777 ***** válasza:
100%
Neked Kell tudnod. Szereintem csak akkor menjel el mutetre ha nem fogod megbanni utana. Ha ezzel 100% Osan boldog leszel.
2020. máj. 16. 18:50
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Orvosin nem biztos hogy kihagynek egy evet. Eleve hat ev az alap nem? Es utana a szakosodas. Az evek nagyon porognek.

Lehet ez csak atmeneti allapot nalad. Lehet a pszichologus nem segitett, de vannak mas terapias allomasok a pszichologuson kivul is. Amugy meg ha lesz parod, marpedig ugyis lesz, elfog fogadni igyis-bar ameddig nem fogadod el magad ne is vard hogy mas elfogadjon.

Ertem a problemadat, de ezek hatalmas penzek es neked kell merlegelni mennyire erne meg neked. Szerintem orvosirol egy evet halasztani (merem mondani mert baratnom is orvosis) egy mutetert nem tennem. Egy mellplasztika nem olyan mint egy fogszabalyozas....sokkal komolyabb es komoly penzek

Dolgozz magadon es lasd meg mennyire gyonyoru dolog van benned, ne a hibat keresd. Ugyanakkor ha tenyleg nem tudsz vele egyuttelni, neked kell donteni

2020. máj. 17. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!