Mennyi idő múlva jön ki a papír, hogy feljelentettek?
Légyszíves OLVASD VÉGIG!
Az egyik szemét haverom, (vagyis már nem a haverom) még tavaly rá akart venni arra, hogy vkiről csináljak egy állprofilt facebookon.Kb 2 héten keresztül próbált rávenni, mondta, hogy ebből nem lesz semmi bajom, "csak egy ártatlan vicc". Nem vagyok rá büszke, de végül elhittem neki, és megcsináltam a profilt. Annak a vkinek a nevét használtam, de nem tettem ki róla semmilyen olyan adatot, vagy képet, ami az övé lenne. A profilkép egy netről letöltött volt, valótlan adatokat írtam ki. Nem tudom miért, de véletlenül ráírtam arra, akiről a profil készült. De mégegyszer mondom, csak a nevét írtam ki, képet v ilyensmit nem tettem ki róla!
Azt írta, hogy voltak a rendőrségen, hiába kértem bocsánatot, ezerszer is, már feljelentett. Még abban a percben töröltem is a fiókot.
2019 decemberében jelentett fel. Most tényleg feljelentett, mert már el telt 5 hónap azóta. Mikor jön ki a papír?egyáltalán feljelentett? Rendes, normális válaszokat várok.
vannak dolgok, amiket sugárban lehet lefosni. ez pl. ilyen.
kamuprofil regelése fészbukon...? ne röhögtess már. senkit nem érdekel.
ez még mindig egy házmesterország, ahol úgy képzeli el a magyar az életet, hogy, ha rálépnek a lábára, vagy nem a legszebb paradicsomot kapja a piacon, akkor egyből rohanhat a rendőrségre, és majd mindenkit börtönbe basznak, vagy villamosszékbe, aki nem nyalta fényesre a seggét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!