Nektek nincs bűntudatotok amikor hajléktalan kér tőletek és nem adtok?
Figyelt kérdés
Pl. buszmegállóban odamennek hozzátok, de nincs készpénz nálatok vagy csak nem akartok adni és úgy kérnek tőletek, hogy a beteg kisfiának kell, mire közlitek, hogy csak kártya van nálatok és úgy köszön el, hogy még ő kíván jó egészséget.2020. máj. 8. 13:43
11/14 anonim válasza:
Abszolút nincs,soha nem adtam,most már készpénz sincs nálam.
12/14 anonim válasza:
Csak szólok, hogy amelyiknek mindenképpen pénz kell, az vagy narkós, vagy pedig a koldusmaffiának adózik.
A többi elfogadja az ételt is.
13/14 anonim válasza:
Dehogynem. De kell egy limit. Mert tudod, hogy minden egyes nap adhatnal, es a kovetkezo, meg az azutani.
Penztarcat soha nem vennek elo, egyszer szaladtam valaki utan, miutan elhajtottam, mert utana elokotortam penzt. Elore keszitek zsebbe, es nem a nyomasgyakorlas erossegetol, hanem erzesre adok.
14/14 anonim válasza:
Nincsen. Ha akarok adni akkor majd én odamegyek. Engem ugyan ne szólítgassanak le vadidegenek az utcán mindenféle indokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!