Ti az utcán is vagy csak boltban veszitek fel a maszkot?
Csak ahol kötelező, és csak addig, amíg ott vagyok. Nagyon zavar, nem látok benne rendesen (akárhogy teszem, mindig "belecsúszik" a látószögembe, viszket alatta a bőröm, piszkálni meg rosszabb... stb.
Egyébként sem igazán hiszek benne, azért veszem fel, hogy mások ne szóljanak meg, meg megnyugodjanak, hogy milyen marha jól megvédtük magunkat... közben egy francot amúgy, de mindegy.
Már csak azt várom, hogy vége legyen ennek az őrületnek, és visszatérjen minden a normális kerékvágásba.
Itthon teszem fel, mert tükörben igazítom, hogy jól takarjon. Utcán tükör nélkül ezt tapizással tudnám megoldani.
Plusz ha elmegyek itthonról, bezárom az ajtót, megnyomom a liftgombot (nem az ujjammal, csak a kézfejem hátuljával, de akkor is), kinyitom a kaput, és utána koszos a kezem.
Pont múlt héten láttam, asszony meg a kicsi lánya, a nő előttem ment volna be a boltba, már fogta a kilincset, és akkor jutott eszébe, hogy maszk, és a dzsuvás kezével tette a kislányra a maszkot. Cuki volt.
Az meg külön vicc, ha belegondolunk, hogy a nagyszüleink, déd, ük, távolabbi felmenőinknek milyen körülmények közt kellett élniük, itt meg azért nyafikáznak, mert "bepállik a szemüveg, nehezen kapok levegőt". Komolyan mondom, ilyen könnyű nem volt még az élet.
Boltba és munkába járok (heti kétszer).Otthon felveszem,utcán is hordom,tehát végig rajtam van a két célállomás között.Irodában persze leveszem.
Ennyit kibírok.
Amúgy mindenkinek ajánlom a pamut többször mosható maszkot,gyógyszertárit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!