Ha küldtem tegnap e-mailt, ma is egyet, de nem kaptam választ, ezért ha most írnék neki chaten is, az zaklatásnak számítana?
Figyelt kérdés
Nem tudom,olvasta-e
e-mailt vagy sem.
Összekaptunk,és lehet ezért nem válaszol,de lehet még nem is látta.
Csak nem tudom melyik.
2020. máj. 4. 21:44
1/7 anonim válasza:
Én biztos nem írnék.
Persze attól is függ, hogy az összeveszés tárgyában mennyire voltál hibás (megcsaltad, ő csalt meg, vagy nem tetszik a póló amit vett, vagy vettél) és az összeveszés alatt hogy viselkedtél.
Mondjuk, csak vitatkoztatok, vagy megütötted, mert nagyon nem mindegy!
2/7 A kérdező kommentje:
Egy kisebb vita volt.
Igazából Messengeren.
Annyi a lényege,hogy ismerkedtünk egymással tehát randi sem volt még, de valamin kiakadt.
Erre letiltott.
2020. máj. 4. 22:05
3/7 A kérdező kommentje:
Azt hozzá teszem,hogy én voltam a hibás de annyira nem volt nagy hiba.
2020. máj. 4. 22:05
5/7 anonim válasza:
Adj neki teret, nem kell rögtön elárasztani a postafiókját. Ha szeretne, akkor válaszol majd.
6/7 anonim válasza:
Vedd ezt jelnek. Ha ennyire megsértődik a semmin, akkor mérgező személy, akit jobb, ha rlkerülsz.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a véleményeiteket!😊
Nem is fogom ám keresni többet.
2020. máj. 4. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!