Mi a véleményetek Palvin Barbaráról? Szerintetek is egy cuki jófej csajszi?
"másoknak miből jön le, hogy buta lenne"
Néhány nő rettentő irigy tud lenni.
#8:
Basszus, tényleg megdugta a Hamilton?! 😤
Nekem nagyon szimpatikus, nem értem miért lenne flegma.
Tökéletes példája, hogy nem a 40 kilós modelleké a jövő. Sokkal jobban néz ki a "munkatársainál".
#15 én nem tudok róla csak annyit, hogy lefotózták őket ahogyan beszélgettek
#16 Szerintem is köszönöm a választ pont ezért szeretem, mert más, mint a többi modell
16: Hát szerintem ő se sokkal több, gyors google alapján 55 kiló :D
Amúgy 2-es vagyok, kicsit meghazudtolom magam, mert azt mondtam nem is érdekel, de csak utána néztem, konkrétan ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=v7YBCgCgcoE
Igazából még mindig tartom, hogy nem ő a legélesebb kés a fiókban, igaz nem is kérdeztek tőle világmegváltó dolgokat (szóval tartogathat meglepetéseket), de azért annyira butának se tűnik igazából. Inkább egy "átlagos magyar lányként" tudnám leírni az intellektuális szintjét, tehát semmi kirívó, de nem is paraszt.
Kinézetre meg nyilván szép, bár az én zsánerem inkább az alacsonyabb lányok, de ugyanennyi kilóval. Ez személyes preferencia, ettől még nyilván szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!