Szerintetek szánalmas ahogyan telnek a napjaim ezalatt a járványhelyzet, kijárási korlátozás alatt?
Jahj ugyan már, ez csak irigység. Ha megcsinálod az egyetemi dolgokat, megcsinálod magad körül a házimunkát, akkor mi lenne ezzel a baj?
Én ölnék is ezért, mert kikerülve a munka világába, meghalni nem lesz időd, és ez nagyon szomorú amúgy.
Egyáltalán nem szánalmas...Az én napjaim is hasonlóképpen telnek, bár én már nem vagyok egyetemista. Dolgozok, de a kialakult helyzet miatt csak heti 1-2 napot.
Miután végeztem a teendőimmel, feladataimmal én is általában bicajozni járok, sétálni, sorozatot nézek. Hidd el, elég sok ember mindennapjai telnek így mostanság! :)
Attol fugg mit takar a gep elott vergodesed. (Mert vagy -gyal irtad hogy megcsinalod az egyetemi beadandot)
Ha kisiskolas lennel igy lenne normalis:-). De még azok is besegitenek otthon a hazimukaba csak azkat kerni kell.
Tehat, ha gaznak erzed a napod valtoztass rajta. Vigyel bele tobb rendszert, nehany fix "idopontot fix tennivaloval". Tennivalonak kitalalhatsz reg halogatott feladatokat, uj hobbit stb.
Segitsegul nehany otlet:
Reggel indig kelj ugyanabban az idoben legyen 7 ora es utana 8-9 kozott a gep elott szenvedek, 9-11-ig csak egyetemi dolgokkal foglalkozok akar van feladat akar nincs 11 es ebed kozott valami hazimunkat elvegzek. Biciklizes utan minden delutan 4-5 kozott selejtezek/leulok olvasni egy konyvet/sutok egy muffint/piskotat/palacsintat//uj nyelvet tanulok online ingyen nyelvleckevel vagy idegennyelvu filmet nezek idegen nyelven....
Ja es ha nagyon unod magad vesd fol a tobbieknek a tarsasozast/kartyazast/aktivitit legalabb minden masnap kozos jatekkent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!