Koronavírus: Mikor találkozhat újra egy szerelmes pár?
Az a helyzet, hogy nem nagyon engednek egyikőnket sem, így nem látjuk egymást, és olyan rossz, hogy az ismeretségi körömben lévő párok mind találkoznak. (hogy ez most felelőtlenség e vagy sem, az egy másik kérdés)
Nagyon rossz hogy március eleje óta kétszer tudtunk találkozni. Szerintetek a jövő heti bejelentés után már van esély arra hogy újra találkozhassunk május elején? Vagy ez is csak júniusban lehetséges?
Mit gondoltok?
#20: nem tudom, észrevetted-e, de a kettő nem ugyanaz.
Ha összeköltöznek, akkor ők egy egység lesznek.
Ha pedig időnként kiruccannak találkozni, akkor szépen végigfertőznek mindenkit az úton - majd hazaérve végigfertőzik az ismerősöket is.
BÍRD KI!
Érthető?
De, majd benne lesz a hírekben.
Úgy, hogy sajnos az emberek fegyelmezetlenek voltak, idő előtt kimentek, sokan gyűltek össze, és ezért van több fertőzött.
Szörnyen fárasztó a #maraggyotthon, de jó lenne, ha embertársainkért, az egészségügy megmaradásáért, otthon maradnátok.
Dgni később is lehet.
A barátommal már március első hete óta nem találkoztunk, és addig nem is fogunk, amíg azt nem mondják, hogy akkor lassan minden vissza térhet a régi kerékvágásba...ha június, akkor június.
Nem mondom, szörnyen nehéz ezt bírni, hiányzik állandóan, és engem is felidegesít, amikor látom, hogy más még ilyenkor is találkozhat a párjával, együtt vannak stb...de sokat telefonálunk, videochatelünk, olyankor mindig úgy felvidulok.
Kérdező, nagyon sok kitartást Nektek, túl lehet ezt élni, szerintem már a hosszabb részét kibírtuk, egy igazán erős kapcsolatot ez csak még jobban megerősít :))
Sajátvélemény a vírus veszély már rég elmúlt csak arra kellet hogy csinálnunk egy kis válságot.
A vezér meg észre vette hogy nyakig ér a tré és nem várhatunk július-augusztusi tetőzésre mert emlékezzünk vissza először akkorra mondták a nagy “tudósok”.A miniszterelnök viszont nem szeretné hogy még nyáron is nyakig érjen a tré úgy hogy észbe kapott hogy minél hamarabb vissza kell állítani a gazdaságot mert nagyon nagy baj lesz úgy hogy kitalálta a május 3.át(akkor is ha ez nem igaz).
Május 4re már visszatérési tervet készít ráadásul fokozatost.Mit jelenthet a fokozatos?Szerintem 3-4hét június eleje és szerintem nagyjából minden a régi lesz.Nem éri meg a kormánynak nyárra ezt fenntartani mert nagyon sok szálloda meg étterem az övéké a zsetont meg szeretik.
Persze itt csak találgatok én is ahogy mindenki más de ezt látom a legjobb forgató könyvnek.
Addig meg ha mindketten akarjátok és szeretitek egymást akkor ne álljon ilyen kamu koronavírus az utatokba hazugság az egész csak nem lehet megformálni ezt a véleményt mert úgy büntetik mintha a holokausztot tagadnád.Milyen világot élünk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!