Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit üzennél a 16 éves énednek?

Mit üzennél a 16 éves énednek?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 23. 17:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Szintén a lottószámokat üzenném meg.
2020. ápr. 23. 19:20
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon önbizalomhiányos, ugyanakkor makacs voltam, nem tudtam kiállni magamért, ugyanakkor másokkal meg olykor durva voltam. Szerintem Aspergeres vagyok és akkoriban még nagyon, nagyon, nagyon fura voltam.

Így nehéz lenne, pedig volna mit mondani.

Igenis ne számítsanak annyira a jegyek, igenis fejlessze a logikáját. A tanulási nehézségek 80%-ban a rossz koncentrálóképességből fakadnak. Igenis járjon pszichológushoz. Igenis sportoljon többet, egyen több zöldséget-gyümölcsön. Igenis ne vegyen mindent magára otthon, mert a veszekedések alapja a kölcsönös sértődés. Használja ki a nyaralót, mert ez az utolsó év, amikor mehet. Keressen új barátokat, mert a jelenlegi "baráti körben" később se fogja jól érezni magát illetve le is húzzák olykor.

Namost EZT hogyan lehetne átadni az akkori énemnek...

Sehogy leginkább.

2020. ápr. 23. 19:22
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Illetve még azt, hogy a magukat festő, ivó, lázadó kortársak azért nem maguk az ördögök és a lelkem mélyén én se vagyok kis szent!
2020. ápr. 23. 19:25
 24/26 anonim ***** válasza:
77%
TANULJ!!!!!!!!!
2020. ápr. 23. 19:38
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Képes vagy megtanulni angolul, kezd is el már most!

Ne gyere össze később azzal az emberrel, helyette mást válassz, rossz ötletnek tűnik, de higgy Nekem, úgy a helyes!

2020. ápr. 23. 22:58
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Moss fogat este is.

A III-as tételeket a nyáron tanuld kb meg.

Meg ha a 13-14 évesnek is lehetne üzenni:

Ne törődj vele, hogy más mit gondol. Ne másoknak akarj megfelelni.

2020. ápr. 25. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!