Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti hogy bírjátok ezt a járvány...

Ti hogy bírjátok ezt a járványügyi "katonamenetet"?

Figyelt kérdés
Szabály a boltokban, patikákban, kijárási korlátozás stb.
2020. ápr. 20. 14:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%

Én személy szerint semmi változást nem láttok ami feltűnő lenne :D

Munkahelyen nem kell dolgoznom kb semmit és ennyi.

Persze nem ez az átlagos észrevétel szerintem.

2020. ápr. 20. 14:30
 2/17 anonim ***** válasza:
35%
Jól. Még mindig jobb, mint az intenzíven feküdni.
2020. ápr. 20. 14:31
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Valójában semmi bajom vele azon kívül, hogy egyes szolgáltatások nem elérhetők. Eddig sem álltam más nyakára a boltban, legalább most az enyémre sem állnak, patikában sem olyan nagy probléma, hogy a következő nem hallgatózik, hogy milyen gyógyszert vesz az ember.
2020. ápr. 20. 14:31
 4/17 anonim ***** válasza:
89%

Itt-kisebb település- sokan nem tartják be.

Volt, hogy ki is röhögtek, mert maszk volt rajtam a boltban. Pedig lényegében az ő védelmük miatt vettem fel. De az ilyenek ennyire sem tisztelik a másik embert.

Ezért nincsenek illúzióim az embereket illetően. :(

2020. ápr. 20. 14:33
 5/17 anonim ***** válasza:
82%

Méghogy "katonamenet". A bezárt helyeket nem számítva szinte semmi korlátozás nincs.

Annyi az egész, hogy időnként akkor esne útba a gyógyszertár, amikor nem mehetek be, de ezt igazán ki lehet bírni.

2020. ápr. 20. 14:39
 6/17 anonim ***** válasza:
84%

Semmi változást nem érzékelek a saját életemben, csak annyit hogy nem kell bejárnom dolgozni, illetve felveszek egy maszkot a bevásárláshoz.

Vagyis még esetleg annyit, hogy sokkal több lett a szabadidőm illetve a produktívan tölthető időm, mert nem várja senki, hogy menjünk látogatóba, hozzánk jöjjenek látogatóba, vasárnapi ebéd, szombat esti bográcsozás, stb. Ezek nélkül sokkal több időnk van lazítani, kirándulni vagy valami hasznosat csinálni.

Összességében én azt imádom, amilyen hatással az én életemre van ez az egész.

Ha nem halna bele senki, és a gazdaságot se verné agyon a dolog, akkor azt kívánnám bár örökké tartana. :D

2020. ápr. 20. 14:47
 7/17 anonim ***** válasza:
86%
Kicsit sajnálom, hogy nem találkozhatok normálisan a barátaimmal, meg a kocsmázás is kilőve. De nagyjából ennyi a negatív vonzata az egésznek számomra.
2020. ápr. 20. 15:19
 8/17 anonim ***** válasza:
86%

Sajnos néhány olyan szolgáltató eltűnt, amelyik nagyon fontos lenne.

Fodrászt pl. hol találok Bp-en?

2020. ápr. 20. 18:03
 9/17 anonim ***** válasza:
83%

Nem találok ruhaüzletet nyitva.

Szakadt lepukkant vagyok. Mindenem szétment.

Se reggel se délutàn se hétvégén nincsenek nyitva ruhaüzletek.

Neten gondolkodom hogy rendelek pl farmert. De:

Joval drágàbbak mint az üzletekben, plusz szàllitàsi dij is van ezen felül, sokàra szàllitjàk ki, fel sem lehet probàlni, ha nem jo, a visszaküldessel kell vacakolni, otthon kell lenni ha hozzák (de dolgozom), lehet élöben nem is tetszik amit kinéztem, és nem csak nadràg kellene

2020. ápr. 22. 06:52
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

És ha csak kifujom az orrom ugy irtoznak az emberek mintha kb lepràs lennék annak ellenére hogy a koronavirus nem jàr orrfolyàssal.

Ez olyan idegesitö, vagy irritàlo, önkéntelenül is embergyülölet kezd kialakulni bennem valahogy.

2020. ápr. 22. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!