Hogyan gyözzem le a tériszonyt?
A 3.emelet már magas nekem és akárhányszor próbáltam nem tudtam legyőzni. Vannak ötleteitek?
16/f
De ez problémát okoz?
Miért magas a 3. emelet? Mit érzel ilyenkor?
Ez nem a mélységtöl es instabilitastol valo félelem?
Mert akkor azt lehet fejleszteni gyakorlni.
Pl olyanokkal szorakozni hogy lefektetsz pl egy ugrokötelet es azon mesz rajta végig aztan nehezitesnek egy pohar vizzel a kezedben aztan talcan a fejeden vagy lefektetsz egy letrat es a fogak köze kell lepegetni vagy egy labbal vegig ugralni egyre gyorsabban (talan a katonasagnal vannak ilyen edzések de ott autogumi roncsokon at kell futni a karikakba lepve)vagy otthon lejtöket csinalni gördeszkaval stb
Ahogy egyre jobban mennek ilyenek egyre jobban tudsz bizni a sajat stabilitàsodban(habar gyerekkorban jobb lett volna ezeknek nekiallni mert pl hintàzni sem àrtana egyre magasabbra, meg fejeseket ugrani medencebe erezve a "repülest"mert mindez szokathato dolog)
Ez a meg tudom csinalni bizok magamban erö lényeges kulcsa szerintem a dolgoknak mert segit a véttelenség érzés leküzdèsében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!