Egy nő feladata az, hogy vigye a háztartást?
Mindenki azt csinálja, amihez ért.
Vannak lusta disznók férfiként, és nőként is.
Pont annyi okádék kinézetű lakást láttam már női, mint férfi tulajdonossal.
Semmi különbség ilyen téren a két nem között.
Én férfiként elmosogatok magam után, elpakolok, stb.
Viszont amit nem bíznék a páromra:
Műszaki berendezések beszerzése, javítása, javíttatása, kerti gépek használata, autójavítások, mindenféle szerelések a ház körül, stb.
Azt hiszem ezért elvárható az, hogy ő meg főz.
Fordíthatnánk is, de nem biztos, hogy jó lenne....
Nem is hagyná ő sem.
Én valahogy úgy érzem, hogy az én feladatom lesz és jobban is tudom menedzselni (nő vagyok).
Évezredekig a család közvetlen ellátása volt a nő feladata, a férfi vadászott, aztán farmerkedés, majd munkahelyi munka.
Nem tudom, mennyire jó, hogy ez az utóbbi 50-100 évben megváltozott, a jelek szerint nem annyira.
Szerintem alapvetően nem az a baj, hogy vannak férfiak, akik minden házimunkát a nővel akarnak elvégeztetni, hanem hogy vannak nők, akik teljesen önkéntesen rabszolgává teszik magukat és el is végzik ezt! Ha a nők nem lennének hajlandóak az ilyen férfiak minden kívánságát teljesíteni, akkor a férfiak kénytelenek lennének magukra főzni, maguk után takarítani, mosni, satöbbi, hiszen senki más nem csinálná meg helyettük. De sajnos vannak olyan hülye nők, akik jönnek és kinyalják ezeknek a férfiaknak a seggét, mellette persze panaszkodnak, hogy ez így nem igazságos, de mégsem tesznek semmit az ellen, hogy ez megváltozzon. A pasi meg nyugodtan hátradől, hiszen ki van szolgálva, egy percig nem fog eszébe jutni, hogy ez nem normális dolog. A nő meg szenved folyamatosan ettől, hiába tehetné meg bármelyik nap, hogy lelép, otthagyja a faszit, ő nem teszi, inkább mártírkodik, aztán meg elvárja, hogy mások sajnálják a helyzete miatt.
Szerintem egy ilyen szituban mind a férfi, mint a nő egyenlő mértékben hibás és hülye, tehát pont összeillenek, megérdemlik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!