Mast is idegesit ha messengeren a masik azzal valaszol hogy lajk jelet kuld? Mert engem igen. De legkozelebb en is azt fogok neki ha irja azt ami engen nem erdekel.
Nekem ezt idős kollégáim szokták, mert ők annyira nem értenek ehhez, ez teljen rendben van. í
Meg azok az ismerőseim, ha random dolgot mondok, és irigyek :D
ha pl udvariasan megkérdezem, hogy vagytok, és leírja a napját, tökre hozzászólok, és visszakérdez, hogy miért, is ti? és mondjuk írom hogy épp a nyaralóba megyünk, mert le kell vágni a füvet, jön a lájk jel :D De kb csak ilyen esetekben. Ezeket az embereket kezdtem el szelektálgatni...
Nézd Kérdező, neked is igazad van. De nekem pl. most húsvétkor küldtek ilyen-olyan gif-eket, egyebeket, amik teljesen személytelenek. Engem ez nem érdekel. Vagy szánjon rám időt és írjon rám rendesen és akkor visszaválaszolok, vagy hagyjon békén a baromságaival.
Meg amikor jönnek ezek a küldd tovább hülyeségek. Küldje tovább az, akinek két anyja van! Mégis mit írjak neki? Hülye vagy fiam, ülj le!
Az a baj, hogy sokan elvárják, hogy a nap 100%-ban rendelkezésükre állj.
Ha nem írsz vissza az a baj, ha keveset írsz az, ha meg vissza írsz akkor már jön is a következő "ömlemény" amire válaszolnod kell.
Ez valljuk be sok esetben fárasztó, és nem lehet mással rövidre zárni a "beszélgetést" mint rövid gesztusokkal. Pont mint a való életben is, amikor nincs kedvünk, hangulatunk a másik hülyeségéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!