Szép lányok, helyes fiúk! Titeket is utál a saját nemetek?
A válaszokból is látszik a probléma, senki nem tud építőt hozzátenni, csak magyaráz:
-biztos nem is vagyok szép, csak én gondolom így
-ha kívül szép vagyok, belül biztos teljesen értéktelen, semmi másra nem jó
-biztos nagyképű vagyok, mert elismerem egy jó tulajdonságomat
Látható, mennyire megnehezíti a jó külső a mindennapokat, ha ennyi rosszat gondolnak rólam ok nélkül. Mi lenne a normális? Legyek szürke és önbizalomhiányos?
"Látható, mennyire megnehezíti a jó külső a mindennapokat, ha ennyi rosszat gondolnak rólam ok nélkül."
Na látod, mi nem tudjuk, hogy hogy nézel ki, mégis rosszat gondolunk rólad. Tehát nem a külsőddel lesz ott a baj, a személyiségeddel lehet valami. Valószínűleg ezt le fogod tagadni, hiszen te tökéletes vagy, de azért lehet érdemes lenne elgondolkodnod rajta. És ha megtalálod mi a hiba, változtatni. Biztos vagyok benne, hogy nem azért utálnak, mert szerinted annyira szép vagy. Oké, lehet hogy szép vagy, ezt mi nem tudhatjuk, de ezért nem fognak utálni, sőt. Engem se azért utálnak mert szép vagyok hanem mert néha bunkó paraszt tudok lenni :D de legalább én tudom, és nem fogom arra, hogy féltékenyek a szépségemre :D
Van pár lány aki féltékeny az alakomra és ezért bekepzeltnek gondolnak (ne kérdezd ez a következtetés honnan jön, mert én igyekszem mindenkivel kedves lenni, erre még én sem jöttem rá😂) de alapjáraton ha megismernek akkor a legtöbben kedvelnek😊
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!