Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért tusolnak/fürödnek az...

Miért tusolnak/fürödnek az emberek reggel?

Figyelt kérdés
Sosem értettem. Sok emberrel laktam együtt, és bár a többség este tisztálkodott, voltak olyanok, akik az esti zuhanyt kihagyták és reggel tusoltak le. Este izzadt és koszos vagy, és befekszenek úgy az ágyba. Nyáron, kerti munkával, edzéssel nyílván még durvább az ember higiéniai állapota, és befekszik úgy az ágyba.
2020. ápr. 13. 10:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%

Sógorom sosem zuhanyzik lefekvés előtt csak fogmosás van. Minden reggel elmegy futni, utána zuhany és indul a napja. Ő azt mondta, hogy a friss, tiszta ruhát jobban szereti így felvenni. De ez igaz akkor is, ha reggel zuhanyzott és délben hivatalosak vendégségbe, ahová át kell öltöznie, akkor is lezuhanyzik. Minden ruhaváltás előtt lecsapatja magát. Ő így érzi jól magát. Nővérem pedig 2 naponta, pont emiatt ágyneműt cserél.

U.i: nyilván, ha brutálul megizzad azért leszokott zuhizni este :)

2020. ápr. 13. 11:08
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
Este már fáradt vagyok, különben is egyedül alszok, tökmindegy, hogy kerülök ágyba. A nap induljon tisztán.
2020. ápr. 13. 11:17
 13/19 anonim ***** válasza:
20%
Pontosan, utolsó. Én még sosem éreztem este, hogy koszos lennék (kivéve, ha olyasmit csináltam, vagy kánikula vsn de mondjuk en Észak-Angliában vagyok, itt a 20 fok trópusi hőségnek számít). Az ágyból kiszállva viszont érzem, hogy izzadt vagyok.
2020. ápr. 13. 11:21
 14/19 anonim ***** válasza:
78%

Este, éjjel lehet, hogy megy a "sport" a választottjával, így miért kellene szerintük este fürdeni, ha éjjel is megizzasztják?

A másik: melegebb időben a szoba, az ágy alapból megizzasztja az embert, és attól is büdi tud lenni, így a reggeli tisztálkodás érthető

2020. ápr. 13. 11:21
 15/19 anonim ***** válasza:
92%

.... és még képes rám írni privát üzenetben hogy “igénytelen a k.anyád”

Hova süllyed a világ emberek???

Ha te nem végezel fizikai munkát nem izzadsz le, nem vagy koszos, büdös, akkor, tisztálkodj reggel, azonban ha az ellenkezőjeként történik és képes vagy úgy lefeküdni, akkor valóban igénytelen vagy...

Ennyi a véleményem...

;)

2020. ápr. 13. 11:33
 16/19 anonim ***** válasza:
78%

Én kövér vagyok, azaz büdös? Elvileg a sztereotípiák szerint annak kellene lenni.

Csak este lefekvés előtt fürdök és reggelre nem vagyok valamiért büdös, mondjuk naponta hajat is mosok, de ez mellékes, ágyneműt 2 hetente cserélem, és nincs szaga és nem is retkes. Én ezt nem értem, de beletörődtem, pedig izzadok mert mint írtam kövér vagyok. De valamiért csak este van szagom. És nagyon jó a szaglásom.

Nekem egyébként a célom, hogy fürdés nélkül ne feküdjek rá az ágyamra, életembe 4 alkalommal zuhanyoztam reggel.

Mind az volt amikor végig nyomattam számítógépes játékokat és akkor reggel mentem aludni. :D

2020. ápr. 13. 11:36
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Mert mondjuk megizzad éjjel? Én nyáron kétszer fürdök.

Rólam az egyik lakó azt terjesztette el, hogy egyáltalán nem fürdök. Éjjeli műszakban dolgozom, és a munkahelyen van tusoló, tehát reggel meló után ott letusolok, így otthon már nem kell megverekedni a lakótársakkal a fürdőért. Az egyik meg kitalálta, hogy én nem is fürdök sose.

2020. ápr. 13. 13:16
 18/19 anonim ***** válasza:

Ez jó, utolsó.

A tesómék egy ideig minden nap jártak edzőterembe, s ott zuhanyoztak, így otthon sose...de van az en munkahelyemen is zuhanyzó, én is megtehetném, hogy itthon nem zuhanyzom. De egyedül lakom, senki nem zavar.

2020. ápr. 13. 15:01
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Normális ember akkor fürdik, mikor szükségét érzi. Ez lehet reggel, délben, este, vagy bármikor, mikor szükséges és ráér. Inkább az a kérdés, mást ez miért érdekel? Lényeg, hogy ne bűzölögjön az orrom alá. Többi nem érdekel.
2020. ápr. 13. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!