A sorkatonaságban milyen szivatások voltak?
Én nem fogok leállni vitatkozni veled, a férfiatlanság nem divat kérdése, meg nem is "proli" gondolkodásé. Viszont utóbbi két megnyilvánulásod is magabiztosan hozza azt a bizonyos szinvonalat, ami miatt javasoltam átruccanásodat a divat kategóriába.
Remélem, a következő hozzászólók majd ráébresztenek, hogy nem az én hozzáállásom necces, hanem a tiéd.
korábban nyafogtál rajta az egyik válaszolónak, hogy milyen rossz a sorkatonaság, meg mennyire ellene vagy, meg stb. aztán meg számonkérted a másik válaszolót, hogy miért ir nevető smileyt a sztorija után, mert hogy nincs abban semmi vicces. Ezekből látszik, hogy anyámasszony katonája vagy - ami önmagában nem baj, vannak lányosabb fiúk férfiak is a világban, akik nem úgy élik meg a különböző szitukat az életben, mint a férfiasabb gondolkodású társaik. Engem az idegesit benned, hogy te nem csak szimplán nem érted mások habitusát, de le is nézed őket érte. Holott valójában te lógsz ki a sorból, mégis forditva ülsz a lovon.
Tudod, van az a filozófia, hogy élni és élni hagyni. Ez arról szól, hogy az értelmes gondolkodású emberek elfogadják, hogy a másik másmilyen, és nem kérik számon egymáson. Ha te számonkérően viselkedsz (minek ir nevetős smileyt, hogy meri férfias habitussal megélni az ilyen szitut?) akkor ne csodálkozz, ha te is ezt kapod vissza másoktól.
Ha engem a haverjaim/bajtársaim lefognának poénból, és elvernének egy kanállal, akkor venném a lapot, és max másnap visszaadnám a szivatást haveri alapon, bármiféle neheztelés nélkül. És 10 férfiból kilenc ezt tenné. Te vagy a 10-dik. Ne kérjed már számon a másik kilencen, hogy miért férfi!
"Ha engem a haverjaim/bajtársaim lefognának poénból, és elvernének egy kanállal, akkor venném a lapot, és max másnap visszaadnám a szivatást haveri alapon, bármiféle neheztelés nélkül. És 10 férfiból kilenc ezt tenné. Te vagy a 10-dik."
Tök másról írsz sztem. Ez nem is feltétlenül szivatás. Ugye írod, h a haverjaid, meg a bajtársaid. Tehát ehhez kell egy fajta viszony. De ha valaki nem haver, meg nem elvtárs, akkor nem lehet ilyet csinálni. Az minden szempontból gáz. Simán lehet áldozatból is aztán elkövető. Lehet h pont az fogja megerőszakolni a lányod, akit "jogtalanul" szivattál régebben.
Biztos vagyok benne, h a katonaság nem volt alkalmas arra, h valaki férfivá váljon, meg felnőjön. Nincs értelme összekeverni a törzsi beavatásokkal. Nem tanultak meg az emberek együttműködni másokkal. Sőt. Ha valaki folyamatosan tapasztalja az igazságtalanságokat, az később utálni fogja az embereket, és a családján kívül kb mindenkit le fog szrni, teljesen közönyös lesz másokkal.
Meg ugye az emberek nem egyformák. Valakinek nem nagy erőfeszítés megcsinálni a gyakorlatokat, amiket ott csinálnak. Másoknak meg már ennyitől is tönkremennek az ízületei egy egész életre. Valakit lehet h férfivá nevel ez a módszer, másokat viszont kb kiherél.
Kérdező, ne hagyd magad provokálni! Az idős bácsikat, akik szerint férfiatlan vagy rázd le egy ok boomerrel, mert annyit is érnek.
Ha érdekelnek a sorkatonaság történetei, keress rá Czibók Lászlóra a youtuben, ő sokat mesélt, míg élt szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!