Tényleg gáz buszsofőrnek lenni?
Figyelt kérdés
23/F vagyok, nem sokára meg lesz a jogsim buszra. Csak érettségivel rendelkezem. Nem végeztem egyetemet, nincs szakmám se. Sokszor családban, ismeretségi körben is olyan lenézőek. Valóban olyan gáz ez, ha az ember olyannal akar foglalkozni, amit szeret? Más, néhány kultúrában azt se ítélik el, aki otthon fekszik, s nem csinál semmit.2020. ápr. 10. 17:28
12/13 anonim válasza:
Nemrég lettem sofőr igaz nem buszon de én élvezem, őszintén szólva én nem sokáig bírnám elképzelni magamat buszsofőrként sok embernek semmi sem tetszik és be is szólogatnak szóval én ezt sokáig nem tudnám el viselni.
13/13 anonim válasza:
Én is buszsofőrnek készülök, 26 éves vagyok, szintén érettségivel rendelkezem és egy okj-s végzettséggel. folyamatban van a D jogosítvány megszerzése. Engem itthon nem néznek le, buszsofőr dinasztia vagyunk. :) De máshol sem tapasztaltam, hogy lenéztek volna, amiatt, hogy ilyen tervem van.
Sose értettem mi lenézendő van ebben a szakmában. Aki lenéz (mert neki mondjuk magasabb presztizsű munkája van), az jó lenne, ha elgondolkodna, hogy buszvezetők nélkül hogyan jutna be a munkahelyére, vagy a gyereke az iskolába, stb.
Ne hallgass ilyen emberek véleményére szerintem. Neked olyan munkád lesz, amit szeretsz, de róluk ez már nem biztos, hogy elmondható. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!