Mégis, mire számítsunk a covid-járvány után?
Figyelt kérdés
Készüljek egy szétbombázott Budapest, 1945 február vége állapotra?2020. ápr. 9. 18:48
11/16 anonim válasza:
Az épületek jobb állapotban lesznek.
12/16 anonim válasza:
Én arra számítok, hogy gond nélkül tudok majd wc papírt venni.
13/16 anonim válasza:
Egy dolog tuti, illetve 2:
A, Valahogy lesz;
B, Nehéz lesz.
14/16 anonim válasza:
A kérdésre megosztom kedves nyugdíjas utcabeliek eszmecseréjét. A kellő távolságot betartották, így a fél utca hallotta. 😁 6 9 hónapra a lemaradás behozása miatt minden korábbinál több idegen nyelvet beszélő szakember tud külföldön dolgozni. Idehaza is a feldolgozó ipar csúcsra járatva pótolja a kiesést. A vendéglátó szórakoztató szektorban dolgozók közül nagyon sokan kényszerülnek az iparba átmenni, vagy visszatérni, ha eredetileg ott dolgoztak. A dolgozók örülnek ha munka után zuhany, meg ágy. Fesztiválra discora annyira kevés embernek lesz ideje, hogy értelmetlen lesz ilyent szervezni 1 évig.
15/16 A kérdező kommentje:
Igen, én is azt valószínűsítem, hogy 1,5-2 hónap múlva jön az ukáz, hogy akkor MINDENKI azonnal menjen dolgozni! Hónapokig brutális hajtás lesz az iparban, de szó szerint az őrületig.
2020. ápr. 10. 07:43
16/16 A kérdező kommentje:
Borítékolható, hogy az őrült hajtásban többen fognak elhullani, mint magában a covidban...
2020. ápr. 10. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!