Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az normális hogy röhögök az...

Az normális hogy röhögök az idő múlásán?

Figyelt kérdés
Szinte hihetetlen belegondolni hogy a 2014-es év sok éve volt már. Nagyon sok minden történt akkor velem és nem akarom elhinni hogy ilyen ősrég volt már. Aztán ott van a 2008-as év ami szinte már kőkorszaknak számít. Akkor is sok minden történt velem csak akkor kisebb gyerek voltam és mégis vannak dolgok amik olyan közelibbnek tűnnek pedig hű de rég volt.Olyan nevetséges ez az egész hogy csak repülnek az évek akkor meg minek élünk ha mindennek vége lesz,ráadásul az egész világ egyre rosszabb.

2020. ápr. 9. 15:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Embere válogatja.
2020. ápr. 9. 18:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Az elet egy vicc es a halal a poen.

Am az h nem tudjuk h mi volt az osrobbanas elott nem jelenti azt h a semmibol jottunk...

2020. ápr. 9. 19:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is úgy emlékszem pl 2001-re mint ha tegnap lett volna. Óvodás voltam. Fel tudom idézni, h milyen volt a városban sétálni a csoporttal, meg, h hogyan éreztem magam. Pedig már elvileg felnőtt vagyok. Gondolom ilyen lesz öregnek lenni. A bölcsesség csak egy álca. Pár évtized alatt nem leszel bölcs. Már nem hiszem azt el, hogy egy 80 éves túl sokkal okosabb lenne mint egy 10 éves.
2020. ápr. 9. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!