Hogyan deríthetném ki, hogy nőbel vagy férfivel írogatok face-n?
Miért olyan fontos ez? EMBERI LÉNY. Akár férfi, akár nő, akit megismerhetsz.
Én egy meleg srác vagyok. Sosem játszottam el senkinek, hogy nő vagyok, és nem is tervezek ilyet. Ugyanakkor nagyon rossz érzés, hogy gyakorlatilag lehetetlen heteroszexuális férfiakkal szimplán csak haverkodni, mert ha szóba kerülnek a nők, nem tudok hozzászólni, és onnantól kezdve jön a gyanakvás, meg a 10 lépés távolság.
Másrészt pedig, ha nem haverságról van szó, hanem mint férfival szeretnék ismerkedni valakivel, olyankor tényleg sokszor bennem van az a szomorúság, hogy rám amiatt nem kiváncsi senki, amiatt nem értékelheti, nem figyelheti a belső tulajdonságaimat, mert "nem elég nagy a mellbőségem". Holott amúgy semmivel nem vagyok alávalóbb vagy rosszabb ember sem a férfiaknál, sem a nőknél...
Csak hogy az érme másik oldalát is lásd...
ja, és csak még annyi, mert bár a sorok között már előbb is benne volt, de nem árt kimondani:
ha ti, hetero férfiak nem magatokból indulnátok ki, hogy ti mindig csak azt akarjátok nőt láttok, és a többi csak körités... - ha nem ebből indulnátok ki, akkor rájöhetnétek, hogy a meleg srácok nem azért próbálnak barátkozni, mert akarnak valamit, hanem sokszor csak egyszerűen és őszintén haverkodni szeretnének veletek, mint bármely hetero férfi egy férfival.
Szóval az efféle helyzeteket többnyire saját magatok idézitek elő az előitéletes viselkedésetekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!