Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Emberek, akik szinte soha nem...

Emberek, akik szinte soha nem nyúlnak a telefonjukhoz, nem chatelnek, azok mit csinálnak egész nap?

Figyelt kérdés

Munkán, sulin és házimunkán kívül, a szabadidejükben.

Mivel töltik ki az egész napot? Esetleg a párjukkal élnek, akivel lehet beszélgetni meg bármit csinálni?

2020. ápr. 4. 19:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és ha lankad a jókedvem, igyekszem feldobni magam egy kis humorral, mint pl. ez:

[link]

2020. ápr. 4. 19:45
 12/20 anonim ***** válasza:
38%
A kérdezővel értek egyet, én sem tudom elképzelni az életet az okostelefonomon kívül, nem is értem hogy vannak meg emberek nélküle. Ha van töltelék időm, azon ugrálok közösségi oldalak között (Facebokról Instagram, Redditről Discord, stb és ezek oda-vissza.) Chatelek, aktív közösség tagja vagyok millió+1 helyen. Aki azt mondja, hogy ez a társasági élet illúziója, az nem tudja milyen egész nap reggeltől estig kapcsolatban lenni az összes ezer haveroddal egyszerre. Sokkal jobb mint a valóságban a társas élet, örülök hogy felváltotta az online tér a simát :D 20/f
2020. ápr. 4. 19:58
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

#12:

Mert te egy tipikus XXI. századi technotirpák vagy. De nem mindenki ilyen.

2020. ápr. 4. 20:29
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Mi az a technotirpák? :D Életemben nem hallottam.
2020. ápr. 4. 20:40
 15/20 A kérdező kommentje:

Technotirpák😂😂😂

Amúgy szerintem ezzel sincs baj, vagyis nem lehet egy fiataltól elvárni, hogy ne csinálja azokat a dolgokat, amikbe beleszületett. Régen könnyű volt nem netezni, mivel nem voltak hozzászokva, mert nem létezett. Régen pl a könyv olvasás is zavaró volt a szülőknek, hogy miért nem inkább kint játszik a gyerek, most meg egyesek el vannak ájulva maguktól, mert ők szeretnek olvasni (én is szeretek, de azt is megértem, ha valaki nem).

2020. ápr. 4. 20:46
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Játszok a gépemen, régi filmeket nézek, gitározik, zenét hallgatok. Egy nap kB 3 szor nyúlok a telefonokhoz akkor is csak 10 percre nézek fel a netre. Messengert meg letöröltem mert senkinek nem vagyok kíváncsi a hülyeségére
2020. ápr. 4. 20:58
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek ilyen lányt, elég nagy társasági életet él, telefonál, e-mailt ír. Na meg dolgozik, van ezer hobbija, megvan kikkel mikor találkozik. Nem a virtuális élet az élet.
2020. ápr. 4. 20:59
 18/20 anonim ***** válasza:
69%
Azért az elég gáz, ha nem tudod elképzelni, hogy valami 3D-ben is létezik, nem csak online...
2020. ápr. 4. 21:36
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem mondanám, hogy nem nyúlok sokat a telefonomhoz, de chatelni nem szeretek és nem is szoktam, mert túl sok figyelmet igényel és utálok folyton pötyögni meg kommunikálni. Ha vezetek, akkor eleve nem bsztatom a telefont, minden ráér akkor, ha már célba értem. Tömegközlekedésen max olvasni szoktam a telón, vagy videót nézni, de sokszor csak zenét hallgatok (hogy ne halljam a többi embert magam körül) és figyelem az úton a forgalmat, meg gondolkodok, amin épp kedvem van. Introvertált vagyok, úgyhogy nincs szükségem folyton mások társaságára. Ha otthon vagyok, akkor meg a gépen netezek. Youtube-on videókat nézek, Photoshopban képeket szerkesztgetek, novellákat írok, a fedélzeti kamerám felvételeiből mentegetem le, ha volt aznap valami érdekes útközben, stb.
2020. ápr. 4. 23:12
 20/20 anonim ***** válasza:
23%
3D-ben ha valaki bánt, nem tudod kivédeni. Ha online, nyomsz egy blockot. Nem tudom elképzelni a valós életet, életemben minden egyes pillanatban bántottak, pedig soha semmit sem követtem el. MIndig barátságos akartam lenni, segítkész. Egyet vétettem, nem tudtam megvédeni magam. A több száz-ezer emberből a 90%-a bántott életemben. Online is bántanak, de azt egyből eliminálom, és a maradék 10%-ot hagyom csak meg. És nem, nem én vagyok a helikopter és mindenki hülye, évekig kerestem magamban a hibát, évekig emésztettem magam, hogy én vagyok a hülye, én vagyok a retardált, mindig pesszimista voltam magammal szemben, sosem volt egóm. De évek után rájöttem, hogy nem én voltama hibás, hanem tényleg ennyi idióta ember van. Szóval ha már ennyien vannak, akkor inkább én szabályozom kit engedek létezni az aurámban. A neten ezt megteheted.
2020. ápr. 5. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!