Miért tartanak ennyire az emberek koronavírus-járványtól?
Nem számolják bele azokat akikről nem derül ki hogy elkapták.
És rengeteg olyan van.
Én másfél hétig szarul voltam miatta, hidegrázás meg anyámkínja, barátnőm elkapta tőlem, 4 napon keresztül néha tüsszentett, meg volt egy kis láza.
Kb úgy reagáltunk rá mint egy torokgyulladásra, ha nem épp Olaszországból jöttünk volna haza fel sem merült volna
Tudod kérdező az a különbség a hülyeség és a járvány között,
hogy a hülyeséged az nem fertőz meg másokat.
ssaa:
És te hallottad, hogy egy 105 éves olasz fickó meg felépült belőle?
1-1
nemarendőrségnek igaza van, zárják be azokat (illetve zárkózzanak be azok), akikre (potenciálisan) veszélyes. Most gyakorlatilag a fiatal, életüket élni akaró embereket szopatják előreláthatólag fél éven keresztül. Egyetlen hobbim az volt, hogy koncertekre járok, ott vezetem le a feszültséget, és most mondjak le róla ki tudja, meddig? Emellé jön az, hogy az idősek, akik miatt ez a szabályozás van, full telibefossák az egészet és egész nap kint korzóznak az utcán meg pletyipartiznak?
Aláírom, hogy a problémám jelen pillanatban személyes, de egész biztos vagyok benne, hogy nem egyedi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!