Ti kedvelitek az ázsiai embereket?
Nem en amugy utálom az emberiségnek az alja sötét felét de szeretem a számomra fontosakat de teljesen közömbös vagyok az olyan idegenekkel akik nem csinálnak semmi rossz dolgot sőt általában próbálom a faji vallási es nemi dolgokat félre tenni ha azok nem extrèmek durvák (vallás fanatizmus, szexualis torzulás, fajiban általában nincs ilyen mert ott nem tud extrém lenni 😅😂 csak viselkedésben)
Szoval amugy ugy nem kedvelem az ázsiai embereket mert a társadalmi kultúrájuk eléggé rossz beidegződésű de szeretek/kedvelek 1-2 ázsiai embert mert normalisak jó fejek
9-es ebben qurva nagyot tévedsz! Nagyon sokat számit hogy hol születik az ember mert a kultúra a társadalom és a vallás az mind befolyásolja!!!
Lehetsz te európai/magyar ha te Japánban születtél ott is nevelkedtél szoval (tudsz japánul meg magyarul is) japan állampolgár vagy (de magyar származású) szinte Japánnak is érzed magad mert az ő társadalmukba születtél azokat az ételeket eszed amit ők azon a nyelven beszélsz írsz olvasol beléd rögzülnek az ô társadalmi normáik (meghajlád, hivatalos beszed forma stb)
Mig megint mas ha egy kelet ázsiai Amerikában született és él! Nagymértékben befolyásolja a személyiséget
Utolso szerintem te nem érted! Itt arról volt szó hogy a kultúra nem befolyásolja a személyiséget! Ebben nem értettem egyet vele!
Mert a kultúra társadalom + vallás erősen befolyásolja a dolgokat hiába! Itt nem a japanokrol van szó hanem ez csak egy példa volt mert a kultúra és társadalom teljesen más mint itt!
Nekem nincs bajom a koreaiakkal sőt inkább imádom őket.
És ezzel le is zárult nálam a kör.
Filippínókat ismerek, vannak köztük jó fejek meg gyökerek is, ez alapján nem ítélhetem meg az összes filippínót.
Japánokkal találkoztam párszor, ők szimpik voltak. Jónéhány közel-keletivel, ők inkább nem, de csak azért, mert nagyon nyomultak, és nem vették lapot. Bangladesiekkel meg pakisztániakkal, de ők jó fejek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!