Mi lesz annak a rengeteg embernek az idei nyaralásával, vagy évközbeni pihenőnapjával, akik kénytelenek voltak fizetett szabadságot kivenni, és emiatt 1 napjuk sem maradt egész évre?

#3 szerintem teljesen rendben van.
barnulás meg a strandolás nem létszükséglet.

"25 éves vagyok, sose nyaraltam külföldön, sőt utoljára szerintem több napra utoljára kb 10 éves koromban mentem nyarni szüleimmel."
Ez van, gondolom nem sok mindent tapasztalsz meg így a világból, te bajod. :)

Én sem értettem sosem egyébként a strandon, meg a tengerparton döglést 2-3 hétig százezrekért. Mondom ezt úgy, hogy szeretünk kikapcsolódni, járni a nagyvilágot.
Amúgy mi lenne?
Most pihennek. Majd örülnek, ha lesz munkájuk.
Az éremnek egyébként 2 oldala van, én örülnék, ha kivehetném most, de nekem sajna járni kell dolgozni.

"Meg otthon is jól el lehet tölteni a szabadidőt."
Csak ha antiszociális vagy. :(

Hány éves vagy kérdező? Ennyire egyszerűen látni a világot azért durva :D
Képzeld, a statisztikák szerint a magyarok többsége normális esetben sem tud lemenni nyaralni.
Először is idén nyárig próbálj meg arra koncentrálni, hogy a családodból senki se betegedjen meg és ne haljon meg, aztán meg izgulj azon, hogy lesz-e még munkád (?). Lehet hogy nem a strandolás, meg a barnulás elmaradása lesz a legnagyobb bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!