Miért kell riogatni másokat, hogy évekig karantén lesz?
Sokan szórakoznak ezzel, csak úgy belökik ide, hogy évekig kijárási tilalom lesz stb. Istenem, mire jó ez? Nyilván nem leszünk kinnt jövő héten a kávézókban, nyilván eltart még egy ideig, de évekig nem is lehetne itthon lenni. De még 1 évet sem. Akik elvesztették a munkát, pl én is... Nem élnek meg pénz nélkül. Meg úgy egyébként is. Nem áll le a világ évekre. Minden bezárt. Egy időre. De kizárt, hogy évekre, hát összeomlana minden, megszűnne minden. Ennyire erővel itt vége mindennek, vége a világnak.
Miért kell ilyen vészkárogónak lenni minden ok nélkül?
Helyre fog állni pár hónap csak amit ki kell bírni. Kínában már javult a helyzet, pedig ők is sz*rban voltak. Most mi vagyunk abbam, de ez is lecseng.
Nyilván könnyű a szavakkal dobálózni, főleg h akik ezt írják gondolom minden nap lennt vannak a téren, a városban stb. És akkor "nah itt évekig nem mész ki"...
3. Hete önkéntes karanténban vagyok... Próbáljátok ki milyen... Boltban sem voltam. Sehol!!!! Szó szerint nem léptem ki az ajtón. Szóval aki tudja milyen valójában a karantén, az nem írna ilyen baromságot, hogy évekig ez lesz.
3as!
Nah ez az ami irtó dühítő!!! Akkor most kell karanténban lenni vagy sem??? Van járvány vagy sem??? Mindenki éli világát, én meg 3 hete ki se léptem a lakásból. Az emberek felének oda az élete, a másik felénél semmi nem változott!!!! Akkor mi az igazság???
Ez miért vészkárogás?
Szeretnék itt amúgy is minél jobban elhúzni, hogy egyszerre talán kevesebb beteg legyen, úgy pláne kitart...lehet, hogy örökre itt is lesz
Nah ez az ami irtó dühítő!!! Akkor most kell karanténban lenni vagy sem??? Van járvány vagy sem??? Mindenki éli világát, én meg 3 hete ki se léptem a lakásból. Az emberek felének oda az élete, a másik felénél semmi nem változott!!!! Akkor mi az igazság??
Még nincs teljes karantén csak részleges.
Van járvány....
Azért még nem tarunk ott hogy a fél emberiség kihalt és pl: Influenzában többen halnak meg egyébként. Na de nem ez a lényeg.
Az igazság? Hát majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!