Az extrovertáltaknak most limitált ideig olyan rossz mint az introvertáltaknak az egész életük?
Ugye az introvertált emberek egész életükben rá vannak "kényszerítve", hogy munkába járjanak a munkatársaikkal jópofizzanak stb. Az extrovertáltaknak most csak pár hónapot kéne otthon ülniük és kihagyni pár bulit, de már 2 hétbe bele vannak őrülve és egész nap ilyen jellegű kérdésekkel áradoznak és a közmédia is olyanokkal van tele, hogy milyen nehéz ezt most kibírni.
Lehet ők vannak a többen, de ha emberek nem kevés %-ától elvárják, hogy úgy éljék az egész életüket ahogyan azt a társadalom elvárja akkor nekik miért ennyire kínszenvedés pár hónap ? Miért nem elég nekik csak interneten tartani a kapcsolatot a barátikkal ismerőseikkel tudva, hogy ez csak egy bizonyos ideig fog így menni ?
A szociális fóbiás emberek nem gyökerek.
A "bent kuksolásnak" is megvan a maga varázsa.
Egyébként én is magamnak való ember vagyok, kicsit tanulgatok (egyetem), de egyébként egy jó filmmel/játékkal simán eltöltöm az időt.
Viszont engem is terhel a helyzet... az egyetem kicsit hiányzik, mert legalább bementem és beszéltem emberekkel.
Nem tudom meglátogatni a rokonaimat/ismerősöket.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!