Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek juniusra kinyitnak...

Szerintetek juniusra kinyitnak a strandok?

Figyelt kérdés

Egesz evben a nyarat a varom , buli , strand , foci stb...

Szerintetek van.meg ra esely hogy normalis nyarunk legyn?

2020. márc. 24. 16:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
39%
Nem tudom én nem várom hogy mutogathassam a testem, én csak a pizzámat várom.
2020. márc. 24. 16:32
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem azt varom hogy mutogassam a testem. Nem is ertem ezt a hulye valaszt. Bar ha antiszoc vagy neked gondolom tetszik ez a helyzet
2020. márc. 24. 16:34
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Júniusra? … hat lassuk … hmmm … NEM!
2020. márc. 24. 16:34
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Igen antiszoc vagyok és igen, semmi bajom a helyzettel, kivéve a vírus :D
2020. márc. 24. 16:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Tekintve, hogy az elmúlt napokban 20-30-asával emelkedett a fertőzöttek száma, de az óvintézkedéseket még mindig telibe tojja egy rakás ember, szerintem kizárt, hogy ezen túl legyünk június elejéig olyan szinten, hogy ilyen több száz, ezres nagyságrendű tömegeket vonzó helyszíneket kinyissanak. A végére talán. Remélem legalábbis, én sem élvezem a helyzetet.
2020. márc. 24. 16:41
 6/13 anonim ***** válasza:
26%
Szerinted az Olimpiát elhalasztjak, de a strandot kinyitjak a kedvedert? :)
2020. márc. 24. 16:54
 7/13 A kérdező kommentje:
Hat akkor tenyleg tobben lesznek ongyilkosok mint akik meghalnak ebbe a sz@jbab@suott koronaba
2020. márc. 24. 17:11
 8/13 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ha néhány hónap után nagyjából vissza is áll az élet a normál kerékvágásba (mondjuk lehet majd menni dolgozni, egyetemre, iskolába), akkor is egy ideig biztosan korlátozni fogják az ilyen hatalmas tömeget vonzó események létszámát, ha egyáltalán engedik megtartani őket (pl fesztiválok, strandok, hasonlók).
2020. márc. 24. 17:22
 9/13 anonim ***** válasza:
78%

Ezt az éved már fújd le, itt (meg úgy a világon kb) max jövőre lesz érdemi változás. Itt még el se kezdődött nagyon.

Nem attól senki nem lesz öngyilkos, hogy otthon kell maradnia nyáron.

2020. márc. 24. 17:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Persze! 2022-ben! - Csak vicceltem! Valójában látok esélyt arra, hogy idén nyáron megnyitnak a strandok, de ahhoz következetesen kell fellépnünk! - Nyilvánvaló, hogy nem egy színpadon!...
2020. márc. 24. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!