Ha kijárási tilalom lesz, honnan fogják tudni, hogy hova megyek?
Figyelt kérdés
Pl elindulok valahova kocsival, gondolom nem fogjak kerdezgetni, hogy na most tenyleg boltba/orvoshoz/gyogyszertarba megyek-e (mert ugye ezekbe kijarasi tilalom eseten is lehet menni) vagy esetleg mashova. Vagy ezt hogy kepzeljem el? Megallit a rendor, mondom hogy boltba megyek es utamra enged? Honnan fogja tudni, hogy en hova megyek igzabol? Gondolom nem fognak elkiserni odaig. Hogy fognak megbuntetni? Ki bizonyitja be, hogy a “na a kispista igazabol nem is boltba ment!!!!”. Nem tudom elkepzelni a szituaciot.2020. márc. 18. 16:39
21/25 anonim válasza:
Valahol olvastam hogy nem a lakcímkártyán szereplő cím fog számítani, hanem amit te megadsz.
22/25 anonim válasza:
Faluban meg se tud venni egy egész falu annyi mindent a boltban, ami elég lenne. Nálunk akkora a bolt,mint egy szoba allergiásoknak se felszerelt. Szóval jó nagy kreténség lenned ha csak itt lehetne.
23/25 anonim válasza:
Na igen, azt mondjuk remélem, hogy nem lesz kijelölve a legközelebbi bolt, mert akkor mehetek romlott noname szalámiért és szikkadt buborékzsemléért a falusi kisboltba... Inkább maradnék a szomszéd település szupermarketénél. :D
Ez lenne az egyetlen, ami alól én kibújnék, ha ezt is kikötnék...
Egyébiránt nem értem, miért olyan nehéz az embereknek a fenekükön maradni.
24/25 anonim válasza:
20! Kicsit megváltoznak majd a dolgok, mert nem lehet lerabolni a boltokat. Nem tudsz 40 kiló lisztet venni, mert meg lesz adva (sok helyen már csinálják), hogy x mennyiségnél nem vehetsz többet.
25/25 anonim válasza:
Lengyelországban erre kifejlesztettek egy alkalmazást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!