Ha bevezetik a kijárási tilalmat, akkor fogorvoshoz
elmehetek?
Figyelt kérdés
Orbán Viktor állítólag be fogja vezetni a kijárási tilalmat. Ameddig tart ez a tilalom, addig egy családból csak egy ember mehet ki az utcára bevásárlás alkalmából.
Nekem április 2-ára van időpontom a fogorvoshoz fogkő leszedésre. Oda szerintetek el lehet majd menni?
Már nagyon jó lenne oda elmenni, mert október óta van fogkövem és azóta egyéb okok miatt nem tudtam elmenni. A neten azt olvastam, hogy a fogkő miatt a fogam akár ki is hullhat. Ilyen esetekben is érvényes a kijárási tilalom?
16 éves vagyok. Nem szeretném, ha kihullana a fogam.
Követem facebook-on a magánrendelőt, ahova járok, és hétfőn posztoltak, hogy bezárnak.
2020. márc. 18. 16:39
12/19 anonim válasza:
Már zárnak be csak sürgősségi ellátás megy.
2020. márc. 18. 16:48
13/19 anonim válasza:
5
Kicsit olvass már utána a fogkőnek mielőtt butaságokat írsz
2020. márc. 18. 19:31
14/19 anonim válasza:
Most mi a fenéért vannak lepontozva igaz válaszok?
2020. márc. 18. 19:39
15/19 anonim válasza:
Hat igen miért mikor ez hivatalos tájékoztatás volt h a nem sürgősségi ellátások el vannak halasztva és a fogkő bizony nem sürgős.
2020. márc. 18. 19:45
16/19 A kérdező kommentje:
De ez olyan kiba.szás már.... Nekem van egy fogproblémám és nem csinálják meg, mert nem sürgős.... eszem megáll... majd akkor sürgős lesz, ha kilyukadnak a fogaim, meg fogszuvasodásom lesz?
2020. márc. 18. 20:08
17/19 anonim válasza:
nem, akkor sem lesz sürgős. akkor se, ha gyökérkezelni kell. Csak, ha húzni kell vagy felvágni egy tályog miatt pl. Vagy egy baleset.
Valaki kiakadt, hogy neki meg fogszabályzó kell, mert tolódnak el fogai, mert nő a bölcsesség. Hát akkor kell. az se fog érdekelni senkit, helyrehozható, nem olyan veszélyes, mint a vírus, amit a rendelőben a legkönnyebb elkapni. A fogászatiban
2020. márc. 18. 21:06
18/19 anonim válasza:
Attól, hogy lepontozod a válaszokat, nem lesz jobban nyitva a rendelő, bocsi. :D
2020. márc. 19. 07:39
19/19 anonim válasza:
Nála sokkal rosszabb helyzetben vannak emberek a fogaikkal, de ő ezzel van kétségbe esve. Az en válaszom senkinek se tetszik, pedig csak leírtam a helyzetet, de úgy értelmezik, mintha azt irtam volna y hogy támogatom ezt, szemét vagyok, jön a privi...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!