Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire van tele most a...

Mennyire van tele most a Margitsziget?

Figyelt kérdés
Kocogás szempontjából. Köszi a válaszokat előre is.

2020. márc. 18. 09:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha nem félsz a sötétben és megteheted, akkor hajnalban menj, 2-3 körül általában kiürül a város. Én mindig akkor szoktam indulni, sokkal kellemesebb egyedül futni. Bár én nem a Margitszigetre járok, gondolom ott is hasonló a helyzet, pláne most.
2020. márc. 18. 11:25
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát azért kicsit félek, nő vagyok. :D Nem vagyok egy hardcore futó, szóval elvagyok kocogás nélkül is. Fiatal se vagyok már, úgyhogy a vírustól is tartok egy kicsit.
2020. márc. 18. 11:40
 13/17 anonim ***** válasza:
71%
Én reggel 1/2 9-kor futottam a Margitszigeten, mint minden reggel. Szokásos volt, nem voltak többen sem kevesebben mint máskor. Napközben persze biztos többen vannak a jó idő miatt, de ha a közelben laksz és nem kell tömegközlekednied, akkor nyugodtan menj ki a szigetre.
2020. márc. 18. 13:47
 14/17 anonim ***** válasza:
60%

Futni simán lehet menni, én is megyek majd délután. Ott úgyis egyedül vagy, és ki tudsz kerülni mindenkit, aki estleg szembejönne.

Nem értem, miért mondják, hogy ne menjünk sportolni egyedül, amikor a boltban meg rengeteg vannak egy helyen.

2020. márc. 18. 15:04
 15/17 anonim ***** válasza:

A legtöbben pont azt írták, hogy inkább menjen sportolni egyedül, ne a heringpartyba.

2020. márc. 18. 15:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Rálátok a szigetre az ablakból (a Buda felőli oldalra), és most pl nem látok futókat, bár nem a legjobb a futópálya megvilágítása. Szerintem este 8-9 körül már kevesebben vannak ott, simán mehetnél akkor is. Az még nem olyan késői időpont.
2020. márc. 18. 22:29
 17/17 A kérdező kommentje:
Ma reggel hétre kimentem. Nem voltak sokan, de a szórásba így is beleesett néhány olyan ember, aki nem hajlandó kerülni. Egyvalaki hátulról is úgy előzött, hogy előtte öt másodpercig a nyakamba lihegett. És még mindig nem szoktak le arról, hogy a földre dobják a taknyukat (!!!).
2020. márc. 19. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!