Háti permetezővel befújtam a lakást kifertőtlenítettem. Felhólyagosodott a tapéta, felázott. Mit csináljak?
Nem.
De miért voltál ilyen nagyon ügyes? Sosem ázott el még tankönyved? Vagy mit vártál?
Inkább az ablakot nyisd ki, így csak bepárásodik minden és még nehezebben szárad.
Adok egy tippet, ami -állítólag - beválik (nem próbáltam):
Nedvesítsd át a felhólyagozott részt. Egy injekciós fecskendőbe (vagy hozzá hasonló tárgyba, pl. nyomtatók utántöltésére szolgáló fecskendőbe) szívass fel annyi tapétaragasztót, amennyi befedi a hólyag alatti falat. A hólyag felső felén szúrd át a tűt és nyomjad alá a ragasztót. Ez lefolyik ugyan a hólyag aljára, de kézzel nyomkodd szét minden irányba, hogy elterüljön a hólyag alatt. A szúrás helyét gond nélkül láthatatlanná tudod tenni, hozzányomkodással. Most egy száraz szivacsot (rongyot) támassz a hólyagnak ÉS TÁMASZD ki, hogy odanyomódjon a falhoz. A szivacs vagy rongy biztosítja az egyenletes hozzásimulást a falhoz. Kb. 2-3 óra múlva ezeket eltávolíthatod. Kész.
utolsó, köszi!
ez jó ötlet, logikus.
Kipróbálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!