Külföldön élők! Más országokban is ennyi szakértő van (Facebook nethuszár, mindenhez is ért), mint itt Magyarországon?
Igen. Ez nem a magyarok dnsében van külön mint spéci faj ismertetője, nem csak a magyarok okoskodnak :D
Mindenütt akadnak ilyenek 🙂
Azért nem ennyi. Vagyis másmilyenek. Ami a magyarra kifejezetten jellemző:
1) Nagyon-nagyon érzelmi alapú. Elolvassa a cikk címének felét, és már egyből hőzöng, hogy börtönbe vele, kivégezni. A kedvencem, amikor a hír szerint "L. Mikelandzsenó" megkéselt valakit, és a kommentekben mindenki agyonveri. Élőben érdekes módon nem találkozom ilyen bátor emberekkel!
2) Mindenki ért mindenhez. Itt gyakorin is szoktam a saját szakterületem kérdéseire válaszolgatni, de mire odaérek, már érkeznek válaszok, és nagyon meggyőzően magyaráznak olyan emberek, akiknek nyilvánvalóan semmi közük a témához, csak írnak valamit, ami akár logikusnak is hangozhat. És ha én is válaszolok, akkor az úgy tűnik, mint ha csak egy vélemény lenne a sok közül.
3) Az győz, aki hangosabb. Vagy téged vernek pofán, vagy te mást. Ez mondjuk más országokban is előfordul, de azért nem a fejlett országokban.
Annyira gyűlölöm ezt a mentalitást, hogy azt el se tudom mondani! És kifejezetten tudatosan, nagy odafigyeléssel kell elérnem azt, hogy ne sodródjak az árral, ne csatlakozzak én is hőzöngő okoskodó proli tömeghez.
Magyarországon katasztrófa a fórum-kultúra.
Az emberek a frusztrációjukat kiélni járnak kommentelni.
Az Egyesult Kiralysagban is ez megy.
Csak menj fel a BBC hiroldalara, azokhoz a cikkekhez, ahol kommentelni is lehet.
Egyszeruen az elettol is elmegy a kedve az embernek.
Ami most megy a koronavírussal kapcsolatban, az valami beszarás.
Ennyi hülye embert, inkább nyomtam volna ki a szemem.
Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!