Ti féltek, hogy meg fogtok fertőződni vagy esetleg meg fogtok halni a vírus következtében?
30 alatti korosztályban a halálozási arány a 0,1%-ot sem éri el. Ennyi erővel attól is lehetne félni, hogy elcsúszol egy banánhéjon és bevered a fejed. Vagy rád esik egy cserép. Igazából csak 60-70 éves kor felett jelentősebb, ezért nagyszülőkhöz én sem megyek. Itt is egy további statisztika a halálozási rátáról:
Front the analysis of death cases, it emerged that the demographic profile was mainly male, accounting for 2/3, females accounting for 1/3, and is mainly elderly, more than 80% are elderly over 60 years old, and more than 75% had underlying diseases present such as cardiovascular and cardiovascular diseases, diabetes and, in some cases, tumor.
Ugyan huszonéves vagyok, de természetesen nem egészséges, eleve állandóan hurutos vagyok, ha kijön egy nátha, akkor garantált az antibiotikumkúra és minimum 1 hónap hurutos köhögés. Hiába nem vagyok elhízott és igyekszem sportolni is, már amennyi a munka és tanulás mellett belefér, de 2 emeletnyi lépcsőzés után fújtatok.
Elhasznált levegőjű vagy párás helyeket fullasztónak érzek.
Tehát nekem egy tüdőt érintő betegség, hát nem is tudom.... Még a 0.1%-ban is benne lehetek.
Édesapám se egészséges, ugyanaz van neki, mint nekem, csak előrehaladottabb, plusz ő sajnos dohányzik is. Korosztályilag is már veszélyeztetettebb. A munkájából adódóan muszáj emberekkel érintkeznie.
A világgazdaság bedőlésének se örülök. Végre elhelyezkedtem a szakmámban, egész jó kezdőfizuért (bár nem fehéren...), ha ez a vírusdolog nem lenne, tök nyugodt lehetnék, hogy ennyi évnyi küzdelem, 0 élet, fogyó pénz végre gyümölcsött hozott.
Nem, nem hozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!