Ugye, hogy nincs jobb érzés annál, mint egy városban sétálni, ahol senki sem ismer? 21/F
Figyelt kérdés
Te melyik városban voltál így ha szabad tudni?2020. márc. 4. 11:36
11/18 anonim válasza:
De jó érzés lehet, erre még nem is gondoltam.
12/18 anonim válasza:
Ez csak annak jó, aki egy kisvárosból, faluból került át városban, és végre nem szólítja le szinte senki sem - ami néha azért hátrány is.
13/18 anonim válasza:
Igen, bárcsak előbb költöztem volna el!
14/18 anonim válasza:
Én pont múlthéten Szentkirályszabadján éreztem így magam. Nyilván való miért mentem oda :D De meglepett, hogy elég kultúrált szép község. Teljesen más volt az érzés is , kb. ugyanakkora faluban élek( Baracska) De égés és föld! Itt minden le van pusztulva, ott meg minden rendezett, kultúrált volt nagyon. Kicsit úgy éreztem, mintha másik országban lettem volna.
17/18 anonim válasza:
Igen Budapesten a legjobb sétálni
18/18 anonim válasza:
En igy eltem negy evtizedig, es 11 eve erzem borzaszto idegenul, kenyelmetlenul magam, miota kulfoldon es faluban elek. Tobb orszagban is azota, Nyugat-Europa. Nem ismerjuk egymast, de szokas, hogy mindenki koszon mindenkinek. Nemetek csak ugy katonasan. Angolok mumosollyal, kedvesen es small talkkal. Ki se szeretnek mozdulni, mert elore lever a viz, ha jon valaki. Nincs mar gatlasom, de szeretnem, ha vadidegenek hagynak egymast a picsaba. Nem szivbol jon.
Budapesten szomszedokkal, de vadidegen nenikkel megalloban beszelgetni is jobban szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!