Egy transznemű honnan tudja hogy az?
Attól, hogy átműtteted magad, még nem leszel fiú. De nem is kell annak lenned. Vannak ilyen lányok akiknek rövid a hajuk, és ingben járnak. Én meg pont fordítva vagyok, mert fiúnak születtem, de mindig is lány akartam lenni. Most azt, h miért az nem tudom. De már jól érzem magam így ahogy vagyok. És szeretem is a férfiasság előnyeit, mert 195cm vagyok, és szeretek magas lenni. Viszont a testalkatom elég lányos, mert x lábam van, meg vékony vagyok stb.
Meg egyébként is hetero vagyok. És lehet h csak azért akartam lány lenni, mert óvodás korom óta szerelmes vagyok minden lányba, és talán azért csak lányokkal játszottam mindig, mert szexelni akartam velük. Vagyis szinte tuti, h ezért.
De mióta rengeteg lány barátom van azóta elképzelhetetlennek találom, h én lány legyek.
Neked is lehet h ez lenne a megoldás, h szerezz sok fiúbarátot.
Szerintem érzik.
Én sem voltam az a tipikus lányos lány, fiús témák érdekelnek most is - de attól még nőnek érzem magam belül is. A magamról alkotott képem is egy nő.
nem tudom, annak számítok-e, de leírok néhány dolgot.
férfinak születtem, de mindig is lányosabb voltak, lány barátaim voltak. eddig semmi extra.
viszont kisebb koromban mikor pl. fürödtem, azon gondolkodtam, hogy nem lenne-e jobb, ha ott lent női nemi szervem lenne.
ezen kívül amikor mondták, hogy „majd ha apa leszel”. iszonyúan rosszul éreztem magam.
amikor főiskola miatt, pár évig Bpre költöztem, azonnal nőiesen kezdtem mozogni, sztem azért, nem voltak mellettem s szülők, rokonok, akik midnenáron férfit akartam nevelni belőlem.
Hát én onnan tudtam hogy mikor bele néztem a tükörbe egy idegen nézett vissza... Mindig vonzott a lányos ruha,smink stb...Amikor a nevemen szólítottak mindig kivertem a balhét hogy nem ez a nevem...
Sok dolog van amitől úgy lehet érezni hogy transznemű vagy...de inkább a pszichiáter+pszichológus segített kideríteni..
19/Transz lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!