Tapasztaltok olyat a lakókörnyezetetekben, hogy már ki vannak fosztva valamennyire a boltok?
Figyelt kérdés
Mi nemrég voltunk a Metro-ba és ott elég nagy volt a szokásoshoz képest az üresség a tésztáknál, ilyesmiknél.2020. febr. 29. 17:05
11/13 anonim válasza:
1es vagyok, sehol se írtam hogy kamukérdés, de egyébként persze hogy mindenhol ez ömlik mert az emberek befosatása hozza a nézettséget. Emlékszel még a h1n1-re? Ez is pont olyan. Csak a fertőzöttekről és a halottakról beszélnek, arról nem hogy az egészséges emberek simán meggyógyulnak és hogy a mezei influenza évente 100ezrek halálát okozza amúgyis. Olyan legyengültbeteg emberekét akik ebbe is belehalnak. Sajnálom őket de nem kéne erre hivatkozva apokalipszisre készülni, vagy ha igen, akkor az influenza vagy nátha szezonkor miért nem? Az is ennyire halálos
13/13 anonim válasza:
Itt Bp.-en több üzletben is jártam a hétvégén és mindegyikben áruhiányosak voltak a polcok.
Főleg a liszt, a cukor és a konzerveknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!