Miket mondjak magamról szóbeli felvételin?
•Az érdeklődési köreid pl.: érdekel az építészet, vagy az irodalom a kedvenc írom xy. Vagy érdekel az ázsiai kultúra...stb
•A hobbidról pl.: karatézom, vagy fotósszakkörre járok...stb.
Csak annyit hogy otthon netezel, lehetőleg ne mond!
XY vagyok ekkor itt születtem, és itt meg itt nőttem fel családiházban/lakótelepi lakásban/ahol felnőttél. Vannak állataink (ha vannak) már kiskorodban is jól ment a matek, az informatikábna látod a jövőt. Szabadidődben sportolsz/festeszt/bükkfáthegyezel.
A szüleiidel/anyáddal/apáddal/x testvéreddle élsz együtt, nyáron közösen szoktatok nyaralni, kirándultok...
Kicist nehéz kitalálni egy fiktív életet, de kb ezzel pozicionálod a gyerekkorod. Aztán jöhet egy jelenlegi rész, ahol arról is beszélgetsz mér ezt a sulit választod, mik a kedvenc tantárgyaid.... és végül a jövődről, kb miylen területen képzeled el magad, inkább irodában,v agy vállalkozóként? ilyesmik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!