Ezen mi a vicces?
A férjem megkért hogy rakjak arrébb 3 dobozt.
Megcsináltam, erre mikor este hazajött a munkából
hangosan nevetett, hogy megcsináltam.
Velem van a baj, hogy én értem, hogy ezen mi a vicces?
"Velem van a baj, hogy én értem...?"
Nem, a baj az, hogy nem érted, mégsem vele kommunikálsz, hanem azt várod, hogy mi fejtsük meg a talányt, pedig mi nem is láttuk az egészet. Lehet, hogy azt találta viccesnek, hogy máshova tetted, mint ahova kellett volna. Vagy azon nevetett, hogy milyen hamar megcsináltad, pedig máskor napokat kell rá várnia, ha megkér valamire. Vagy csak hülyén állt a hajad épp. Vagy akármi.
Nem.
Azon nevetett, hogy megkért valamire, és megcsináltam.
2 perces meló volt az egész.
Mindegy hova raktam, a lényeg hogy megcsináltam azt, amire kert.
Kommunikálni nem lehet vele.
Azért tettem itt fel a kérdést,hátha valak1i meg tudná mondani, hogy egy férfinek ebben mi a vicces ,ha megker valamire, egy ilyen kis dologra, megteszem, és ezen képes fél órát röhögni.
De röhögni.
"Mint köztudott, a nőknek nincsen humorérzékük.
Ez most is beigazolódott."
Hmm, egy példa neked igazolás? Én úgy tudtam, a férfiak logikusak, nem általánosítanak.
Magyarázd el a viccet.
"Azért tettem itt fel a kérdést,hátha valak1i meg tudná mondani, hogy egy férfinek ebben mi a vicces ,ha megker valamire, egy ilyen kis dologra, megteszem, és ezen képes fél órát röhögni.
De röhögni."
Nem "egy férfinek" vicces "ez" úgy "általában", hanem konkrétan akkor és ott neki volt vicces. Hogy miért, azt csak ő tudja (vagy még ő se). Ha nem lehet vele kommunikálni, akkor így jártál: sose fogod megtudni, hogy miért röhögött annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!