Mik azok a kérdések/mondatok, amik idegesítenek titeket?
Felhúzom a pulcsimat, mert fázok. Azonnali kérdés: "Mész valahova?"
Mamám remek kérdései: Nekiállok vasalni, "Vasalsz?", nekiállok enni, "Eszel?", leülök olvasni, "Olvasol?" és társai.
Fotós, leendő kolléga, ehhez hozzá kell szokni, én is művészi ágakon folytatom a tanulmányaim érettségi után, és nagyon nem tetszik az embereknek, hogy nem 3 műszakban akarok megszakadni 200k-ért havonta.
Ha jól sejtem #18-as is hasonló cipőben jár.
A pontozásokon ne akadjatok fent. Van 1-2 ember, akinek az a szórakozása, hogy mindenkit lepontoz ha kell ha nem! Én mindenkinek zöldet adtam!
Személyeskedés- Te is ilyen vagy/ezt csinálod
Tanárok szidása- Kannyát szabi bá'
Negatív dolgok- Haza akarok menni
Nem tudom
Nekem semmi nem megy
Szar az élet
Most mondd már meg,mi problémád van az életben,egy ilyen fiatal embernek?(mondjuk pont az,hogy sok körülöttem az ilyen hülye)
Házasság/gyerek miért nincs,ezeket én is megkapom.ja,és már burkoltan le is bnziztak emiatt,egyértelmű,hogy csak az lehetek.
amíg kövér voltam csesztettek , hogy fogyókúrázni kéne
miután lefogytam mindenki azzal jött , hogy anorexiás vagyok
most ünnepi időszakban felszaladt pár kiló és jöttek is a megjegyzések , hogy híztam, nem kéne ennyit enni ,vissza akarok hízni??? stb
azóta lement az a pár kiló és megint az anorexiával jönnek és, hogy többet kéne ennem :D
(182cm/75kg)
Hova jártál egyetemre? Jé és mit keresel annál a cégnél akkor?
Na és van valaki a láthatáron? Letolthetned már a tindert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!