Az emberek kb hány százalékát taszítják a tetoválások?
Figyelt kérdés
2020. febr. 21. 18:27
1/12 anonim válasza:
Az itteni felhasználók kb. 75%-át, a normális emberek nagy részét viszont szerintem pont hidegen hagyja így 2020-ban, hogy kinek van tetoválása meg kinek nincs.
2/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon sokaknak nem tetszik. De ettől még nem taszító. Nem ugyanazt jelenti a kettő.
3/12 anonim válasza:
67.569%- át. Igen, hülyeséget kérdeztél.
4/12 anonim válasza:
Itt nagyon sok ember van aki azt hiszi magáról hogy többet ér azoknál az embereknél akinek van tetoválása :) szerintem ez sokat elárul az intelligenciájukról.
5/12 anonim válasza:
Egyik héten tetkós kérdés, másik héten országos kérdés, harmadik héten lábfétises kérdés, negyediken háborús fegyverekkel kapcsolatos... Fő a változatosság.
6/12 anonim válasza:
Tetoválás és tetoválás között is van különbség, engem például a 90-95 százalékuk taszít, mert primitív, sablonos, igénytelen, látszik, hogy az illetőnek annyi személyisége van, mint a szabvány üvegnek, amiből a sörét vedeli. Viszont van egy-két nagyon igényes tetoválás is.
7/12 anonim válasza:
Egészen pontosan 65.458318 %át
8/12 anonim válasza:
Nekem is csak az a bajom, hogy sokan csak divatból varratnak valami igénytelen rusnya ábrát és nagy büszkén mutogatják. Alig látok igazán szép mintát, aminek oka, jelentése van és még passzol is az illetőhöz.
10/12 anonim válasza:
Jó mondjuk annak is jelentése van, ha kutya/macska/apa/anya/gyerek/kanári stb. születési idejét varratja magára, de attól még rohadtul igénytelenül szokott kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!