Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha azt hazudom egy férfinak...

Ha azt hazudom egy férfinak hogy állami gondozott vagyok mert szégyellem a családom akkor kiderulhet valahogy hogy hazudok? 20/L

Figyelt kérdés

Szégyellem az otthonom, a családom. Én nem vagyok olyan mint ők. Nem hasonlítok rájuk semmiben.

Nem akarom hogy a leendőbeli párom be jöjjön hozzánk meg semmi ilyesmi. Gondolkoztam rajta hogy azt hazudom hogy allami gondozott vagyok, és úgy nem kell elmondani hogy azért nem akarom hogy jöjjön hozzánk meg hogy megismerje őket mert szégyellek itt mindent.

Kiderulhet hogy hazudok?

2020. febr. 12. 15:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Amikor még csak ismerkedtem a feleségemmel akkor elmondtam neki, hogy nem nagyon szeretném bemutatni a családomat, mert vállalhatatlanok. Mondtam, hogy ha mindenáron meg akarja ismerni őket akkor legyen, de én szóltam.

1x találkoztak (és utoljára), az első alkalommal kikezdték. Azóta nem találkoztunk velük, ennek már tizenéve...

Szóval én azt tanácsolom, hogy legyél őszinte! Majd ő eldönti, hogy akarja-e látni őket vagy sem. Ha komolyan gondolja a kapcsolatot, akkor úgyis veled akar élni, nem a családoddal.

2020. febr. 12. 16:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszene, ha hazudna, nem tudnék bizni benne...
2020. febr. 12. 20:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tanácsolom, hogy ekkora hazugsággal indítsd a kapcsolatod azzal, akivel esetleg az életedet fogod leélni. Hidd el, nem vezet jóra! Azonnal szakítottam volna a férjemmel, ha kiderül róla, hogy képes ekkorát hazudni nekem, mert arra következtettem volna, hogy akkor bármi mást is hazudhat, hazudhatott nekem. Soha többé nem tudtam volna megbízni benne. Természetesen ezerféle módon kiderülhet a hazugság. Kaphatsz hivatalos felszólítást szülőtartásra, vagy ha meghalnak, akkor is kideríthetik, hogy hol laksz, értesíthetnek, no meg az ember a leglehetetlenebb helyeken tud gyerekkori ismerősökre, vagy távoli rokonokra bukkanni, akik simán lebuktathatnak. Ha elkezded ezt a hazudozást, később majd egyre bonyolultabb történeteket kell kitalálnod , pl. hogy melyik intézetben voltál, hová jártál iskolába, mikor adtak be intézetbe, látogatott-e valaki a családból, mit tudsz róluk, stb. Csak idő kérdése, hogy mikor buksz le, s valószínűleg ott lesz vége a kapcsolatodnak is.
2020. febr. 12. 20:23
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Sajnalom, h ilyen szituban vagy😔
2020. febr. 14. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!