Éhes vagyok de fogat mostam és beteg is vagyok, mi legyen?
Ne hisztizz már! Másrészt felnőt ember pontosan tudja (!!!) hogy bárminemű képernyő bámulása alvás ellensége. Nem tudom mennyire vagy gyerek, de ha ezt nem tudod, akkor mielőbb nézz utána.
Gyakorold a csendben levést (gondolatban is). Ha éhes vagy egyél. Fogorvoshoz járnál tudnád, nincs megtiltva az evés, hanem a lényeg a rendszeres tisztítás. (Reggel is mosol fogat, mégis eszel utána, ettől nem romlol a fog)... ccc ccc ccc
Életképtelen vagy ember...
Tudod mi kell neked?
Egy magamfajta, aki ott lenne a seggedbe és nyakon vág, amikor hisztizel, mint egy pár éves gyerek.
Én se megszokott időbeosztásba osztottam el az időmet.
Viszont persze hogy nem megy az alvás 13 óra alvás mellett.
Ugye gyerekeknek 8-10óra alvás kell, kortól függ.
Felnőttnek 6 a minimum.
Te a minimum duplájánál is többet alszol.
Pl én megfigyeltem magamon, hogy a 7,5óra ideális a szervezetemnek. Azóta minden jobb.
🙃De lehet te lusta vagy aludni is
Egy megfázástól kivagy... Tuti srác vagy.
Tuti valami elhanyagolt állapotú ember vagy, ha lusta vagy 1percet magadra szánni még fogmosásra is.
Ideje lenne időt "pazarolni" magadra és összekaparni a kis életedet.
Volt egy ilyen hisztis πcsa ismerősöm.
Amikor rájött, hogy nyugodtabban elmondhatja a kis szánalmas panaszait (kb amit most te is csinálsz)...
Bepakoltam táskámba, felhívtam helyettesemet rábízva pár dolgot, autóba ültem és addig voltam a nyakán haverunknak, amíg helyre nem pofoztam.
Ilyen állapotban szerintem az állásinterjút bukod.
Olyan embert nem vettem fel, akire ránézek s totál ki van.
+Bizonyos szemszögből szigorúbb vagyok, más dolgokban pedig elnéző, engedékeny.
Szóval, szedd össze magad!
+ Ne a lustaság győzzön... Kelj fel pl 8ó alvás után, tornázz vagy menj edzeni vagy esetleg kocogni, biciklizni.
Sokan hülyeségnek tartják, pedig testileg, lelkileg is helyre pofoz. Az elején még kellemetlen, idővel pedig nagyon jó.
Egy kis alkotó csapatom van, velük szoktunk tornázni bent is.
Eleinte néztek rám "ennek mi baja, csak vicc ugye?"
Mára napi rutin.
Az életed többi részét pedig magadnak kell megoldani.
Amikor nem vagy beteg akkor is csak így "létezem és lusta vagyok" állapotban vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!