Miért van egyre kevesebb értelmes kérdés ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
Több mint fél órát kell böngésznem, hogy találjak egy értelmes (és érdekes) kérdést. Miért van ez?
Előre is köszi az ÉRTELMES válaszokat.
2020. febr. 10. 10:21
11/23 A kérdező kommentje:
Itt van egy példány a hülye kérdések közül: https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
2020. febr. 10. 12:16
12/23 anonim válasza:
# 8/
Vagy mondjuk 10 kérdésből kb. 6-7 olyan, amit a google-ba beír, és negyedannyi idő alatt megtalálná a választ...
13/23 anonim válasza:
Aki ilyet kérdez mint ami a példányban volt az megőrűlt!!!
14/23 A kérdező kommentje:
Tizenkettessel és Tizenhármassal is egyetértek.
12: Teljesen egyetértek veled és amit mondtál azt én is észrevettem.
13: Én is pontosan ezt gondolom. Ezért oszottam veletek meg a linket.
13: Pontosan
2020. febr. 10. 12:27
15/23 A kérdező kommentje:
Bocsi! Véleten írtam oda mégegyszer, hogy: "13: Pontosan".
2020. febr. 10. 12:28
16/23 anonim válasza:
Ha meg normális kérdést írsz arra vagy nem válaszolnak vagy értelmetlenül válaszolnak.
17/23 A kérdező kommentje:
Pontosan! :)
2020. febr. 10. 12:31
18/23 A kérdező kommentje:
Nem régen láttam egy hasonló kérdést (a 10-es az én válaszom): https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1027..
2020. febr. 10. 12:36
19/23 anonim válasza:
# 19/
Az NLC fórumot is kb. így nyírták ki.
EGészen nyilvánvaló volt, hogy provokatív kérdéseket "belsősök" írtak - növelendő a kattintásszámot (a reklámozók felé), így akarták láttatni a magas látogatottságot, ergo növekvő reklámdíjakat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!