Szerintetek ki a leghelyesebb fiú a világon?
Figyelt kérdés
Ha lehet linkeljetek is!
Előre köszönöm a válaszaitokat!😌
2020. febr. 8. 23:44
21/34 anonim válasza:
Ha csak az arcát nézem, akkor Timothee Chalamet.
25/34 anonim válasza:
Számomra Channing Tatum, a már említett Chris Hemsworth, Johnny Depp, Ryan Gosling. Illetve nyugodjanak békében : Elvis Presley, Heath Ledger és Paul Walker. Nekem ők A férfiak.
Persze nem azt jelenti, hogy ha valaki nem hasonlít közülük valamelyikre az nem lehetne az. Engem ezeknek a férfiaknak a személyiségük fogott meg a kinézetük mellett. :)
17/N
27/34 anonim válasza:
Dylan O’Brien és Thomas Sangster sztem
28/34 anonim válasza:
Nekem Shawn Mendes!😍🥰😘
Barátnőmtől kérdeztem hogy szerinte milyen, és azt mondta, hogy TEJBETÖK feje van......azóta nem beszélünk...😅
29/34 anonim válasza:
Kim Seok Jin BTS tag 2021 leghelyesebb férfije volt és neki van a világon a világon a legtökéletesebb férfi arca nem hiába WORLD WIDE HANDSOME A BECE NEVE!
Ez egy kép róla de pintereszten még sok rohadto kép van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!