Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vissza jelöljem facebookon az...

Vissza jelöljem facebookon az ellenségem?

Figyelt kérdés
Be jelölt, pedig több évig kibeszélt/kihasznált.. Vissza jelöljem? Igaz ez már több éve volt de nem tudom mit tegyek
2020. febr. 3. 21:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%

Ez nem bunkóság. Ez semlegesség.

Ennyire meg akarsz felelni neki? 😊

2020. febr. 3. 21:53
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Ne. Minek?
2020. febr. 3. 21:54
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem se, valóban minek, ha nincs semmi értelme.
2020. febr. 3. 22:50
 14/18 anonim ***** válasza:
79%

Erről a kérdésről az a régi fricska jutott eszembe, hogy akinek ilyen barátai vannak, mint neked, annak minek ellenség? :)

Én helyedben biztosan nem jelölném be. Minek?

Én pontosan az ilyen helyzetek elkerülése végett nem vagyok fent egyébként a közösségi médiában. Mert ezek a dolgok olyan kinosak tudnak lenni...

2020. febr. 3. 23:28
 15/18 anonim ***** válasza:
67%
Nem jelölném vissza.
2020. febr. 4. 10:22
 16/18 anonim ***** válasza:
67%
Nem.
2020. febr. 4. 20:09
 17/18 anonim ***** válasza:

Minek?

Az aki engem évek óta kibeszélt meg ilyenek, messziről elkerülöm (Hogy nehogy mégegyszer okot adjak hogy kibeszéljen) Szerintem ne igazold vissza, mert te saját magad adsz okot hogy kibeszéljen téged.

Az aki pletykál, kibeszéli a másikat (Szándékosan kártokoz) függetlenül attól hogy milyen minőségű a kár legyen szó: Tárgyi, fizikai, lelki kár* Az soha nem fog megváltozni.

Ritka azaz eset, amikor azt mondom megbocsájtok az illetőnek, de oda is jó emberismerőnek kell lennünk ahoz, hogy megállapítsuk azt hogy tényleg megváltozott, vagy esetlegesen ismételten nem bír magával.

Ha vissza igazolod, ezzel kockáztathatsz is, mivel az egész adatlapodat, posztodat, képeidet látja. Bármikor lementheti, és ismételten kártokoz neked (testi - lelki kár) stb.

Szóval én javasolnám hogy ne igazold vissza, írj rá és kérdezd meg hogy minek köszönheted a jelölését. Aztán emlékeztetheted, hogy mi volt akkor régen amikor.

Vigyázz! Az ilyen manipulálni tudja a másikat, főleg neten. Legjobb a személyes találkozás, ott nem tudja tagadni.

Ha megbeszélsz vele egy időpontot, megjelenik személyesen (ez egy következtetés hogy tényleg komolyak a szándékai) ha nem, akkor láthatod hogy kamuzott.

22/F

2020. febr. 5. 11:04
 18/18 anonim ***** válasza:
78%
Tudod min lepődnék meg? Ha ez velem történne meg. Miután ellenem fordított mindenkit csak úgy bejelölne és elkezdenénk csevegni. Ja és nem árulnám el hogy csevegünk.
2020. márc. 17. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!