Azért nem figyel fel rám senki, mert túl kislányosan nézek ki?
18 éves vagyok, de nem rémlik, hogy bárki is úgy közeledett volna hozzám....Nem vagyok csúnya, visszafogott vagyok és azthiszem, hogy kislányos is, sminkelni sem szoktam.Általában mindig ruha van rajtam, ami az öltözködést illeti.Mosolygós és kedves vagyok mindig.Érettebb a gondolkodásom, mint a korombelieknek, én nem járok bulizni, nem cigizem, tudatosan költöm a pénzem, mivel már dolgozom is.Sokat olvasok.
Ez azért lehet, mert túl kislányosan nézek ki?De változtatni nem szeretnék magamon.
Nekem is volt egy ilyen lány osztálytársam anno. Egy nagyon hasonló, szolid, kedves lány volt. Én egy meleg srác vagyok, igy nem vonzott szexuálisan soha, ő sem, és máás lányok sem, viszont amúgy, a többi tulajdonsága alapján, ha feleséget kellett volna választani, biztos őt választottan volna, mert annyira szimpi volt ezek miatt a dolgok miatt, amiket te is irsz. Viszont én is egy teljesen hasonló kaliberű srác vagyok. Nagy valószinűséggel te is inkább a hasonlóaknak jössz be, és ők (mi) pedig nehezen merünk kezdeményezni, félénkebbek, szemérmesebbek, bizonytalanabbak vagyunk, mint a nagyobb arcú férfiak, vagy azt is mondhatnám, mint "a sokévi átlag".. :D
Szóval, szerintem jobban teszed, ha a neked szimpatikus srácokkal megpróbálsz te barátkozni, mert nem biztos, hogy ők elég bátrak lesznek lépni, még ha tetszel is amúgy nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!