Dzsudzsák Balázsnak hány milliárdos vagyona van jelenleg?
Köztudott, hogy évi 700-800 milliót keres egy csapatnál.
Hány milliárdos vagyona van most?
Ha ügyes vagy és rátermett, akkor megelőzheted és majd ő kérdezi a Gyik-en, hogy mekkora a vagyonod.
Ömlik belőled a sárga irigység.
Utóiratként megjegyzem, hogy nézetem szerint nincs futballista (jéghokis, kosaras stb.), aki megérdemli azt a jövedelmet, amit a két lába, keze hoz neki. Elismerem, hogy tehetség is kell hozzá, nem is kicsi, de...
De, mindennek van határa.
#2 Jesszus Mária. Én vagy az irigy, de Te írtad a saját kezeddel, hogy nem érdemlik meg.
Ezt inkább szívd vissza, mert nagyon leégetted magad!
Pont az jön le minden mondatodból, hogy irigy kutya vagy, sajnálod mástól azt a pénzt amiért megdolgozott! Nem, Te valóban nem irigy vagy, hanem egy komplett hülye.
Vagy látnok? Jós? Aki az emberi fejébe lát?
Meg most sem értem, hogy 2 mondotbol hogy sikerült arra a következtetésre jutnod, hogy irigy vagyok.
Ezt betudom annak, hogy unalmas az életed és kell egy alany akibe belekothetsz.
Hogyha nem irigységből, akkor miért vagy kíváncsi másnak a vagyonára???
A megalázó kifejezéseidet, amikkel engem illettél, nem veszem magamra, mert nem az én ingem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!