Miért érzem azt mintha sosem lehetne az enyém, ha már együtt vagyunk?
Túl általánosan fogalmazol!
Miért rébuszokban beszélsz?
Kiről/kikről van szó a Történetben? Te és Ő (képzeletbeli egyenlőségjelet írok, mert nem találom sehol a klaviatúrán)
BARÁTOK?! SZERELMESPÁROK?!
szerelmespár. Nem akartam belemenni a részletekben mert tényleg úgy érzem hogy valami szpichologiai fogalom elég lenne és majd utána olvasok...
Plusz leginkább az hogy meg sem tudom fogalmazni miért lehet ez
Nem bízol önmagadban, kishitű vagy.
Állj a dolgokhoz úgy (győzzed meg magad arról), hogy szereted őt, józanul mérlegeld, hogy ő is szeret-e Téged. Nem gondolom, hogy ez pszichológiai eset lenen, de el is képzelhető. Irodalmat nem tudok ajánlani. Miért gondolod azt, hogy sosem lehet a Tied? ÉRDEMTELENNEK TARTOD MAGAD HOZZÁJA? FÉLSZ, HOGY IDŐVEL ELHAGY?
Nem világos: nem érzed úgy, hogy kell neked, hiába rendes? Kényszert érzel, hogy elhajtsd, hiába lenne megfelelő? Ezért nem lehet a tiéd?
Ismertem vkit, akinek a leghosszabb kapcsolata 3 hónapig tartott, 3 hét alatt minden partneréből kiábrándult, nem tudta tovább szeretni. De ezt így ám egész életében, évtizedekig. Mindig arra vágyott, azt mondta,h. legyen hosszú párkapcsolata, de a hó végén elkezdett viszolyogni a partnerétől és elzavarta mindet.
04:44
Hát azt hiszem ez a férfi ténylegesen nem lehet a tiéd... ilyen hézagos találkozokkal nem fog komolyodni a kapcsolat
03:04
Nem, én én oda meg vissza vagyok érte és ő is foglalkozik velem mégis olyan ha pl. egy nagy társaságban vagyunk úgy nézem őt mintha még nem lennénk együtt és csak vágyakoznék rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!