Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az egész feminista mozgalom...

Az egész feminista mozgalom nem csak azért létezik mert a nők többet szeretnek panaszkodni?

Figyelt kérdés
2020. jan. 20. 03:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%
Arra akarok kilyukadni, hogy ha a munkáltatónak megéri egy tól-ig tartományban fizetni a dolgozóit, és egy férfi többet kér, mint egy nő, akkor mindkettőnek annyit ad, amennyiben megállapodtak, aki többet mondott, annak többet, aki kevesebbet, annak kevesebbet. Persze, a munkáltató lehet rendes, hogy a kevesebbet mondónak is magasabbat ad például, de nem köteles.
2020. jan. 20. 10:34
 12/16 anonim ***** válasza:
30%

Azért létezik mert nem kerestek elég pénzt. Most viszont hogy sok pénzt keresnek jó férfit nem találnak mert ugye számukra az a vonzó ha a férfi többet keres.:D

Arról szól amiről mindig is, előnyök kellenek nekik de a kötelességek és hátrányok nem.

2020. jan. 20. 14:32
 13/16 anonim ***** válasza:
61%

Látom sikerült kitörölni az első hozzászólásomat, holott semmi szabályszegést nem követtem el azon kívül hogy elmondtam az én véleményemet. Az egyetlen bűnöm az volt, hogy a véleményem nem egyezett meg néhány olyan emberével, akik azt hiszik hogy ők a világon a legfontosabb emberek. Nekik valószínűleg még nem érkezett meg az élettől a pofon ami felébressze őket. :)

De ha már itt vagyok, akkor leírom még egyszer.

A feminista mozgalmat kihasználva nők abszurd előnyre akarnak szert tenni, aminek nincs se tudományos se etikai bizonyítéka. A nők NEM keresnek kevesebbet ugyan azért a munkáért és munkaidőért mint férfitársaik, mert létezik olyan hogy TÖRVÉNY. Nem teheted meg azt hogy valakinek kevesebbet fizetsz csak azért mert nőnemű, más etnikumú, vagy esetleg más vallást követ mint te. De ha valóban a nők kevesebbet munkabért kapnának ugyan azon feladatok elvégzéséért mint a férfiak, akkor miért nem csak nőket alkalmaznak a cégek? Pofon egyszerű nem? Miért fizessek többet egy férfinek amikor egy nő is meg tudja ugyan azt csinálni csak nála megtehetem azt hogy kevesebbet fizetek? Aki ezt kitalálta annak erősebb gyógyszert kell hogy felírjon a pszichiáter.

Nincs hátrányos megkülönböztetés, nincs kevesebb munkabér, és a férfiak nem nyomják el a nőket. Tény és való hogy ez ne mindig így volt, és a feminista mozgalomnak IS köszönhetően egy mai modern államban a nők és férfiak ugyan azon jogokat és előnyöket élvezhetik. Egy nőből is lehet cégigazgató, egy nőből is lehet orvos, egy nőből is lehet bíró, és női politikusok is vannak.

Amiket felsoroltam nem minden országra igazak, de az EU-ban és az USA-ban ahol most felütötte a fejét a feminizmus, nem látom semmi értelmét az egésznek. A különbség egy sikeres nő és egy feminista nő között pusztán annyi hogy a sikeres nő nem kifogásokat keresett hanem lehetőségeket, míg a feminista elvárja másoktól a tiszteletet, a megbecsülést, és mindenféle előnyt, arra hivatkozva hogy szegényke nőnek született, és ez a gonosz csúf társadalom nem akarja szájába nyomni a sültgalambot.

Ne higgyetek már el minden hülyeséget amit mondanak és használjátok az agyatokat. Egyből másabb lesz a világ.

2020. jan. 20. 14:43
 14/16 Sunshinedoll ***** válasza:
74%
Igen, a Felnőtt párkapcsolatok is azért van tele pasik picsogásával, mert a feministák szeretnek panaszkodni.
2020. jan. 20. 17:33
 15/16 anonim ***** válasza:
72%
Nem létezik olyan kimutatás, amiből az derülne ki, hogy ugyanannál a cégnél, ugyanolyan munkakörben, ugyanolyan értékű munkáért a nők kevesebbet keresnének, mint a férfiak. Valószínűleg azért, mert ez nincs így. Arról tengernyi statisztika van, hogy nagy általánosságban a nők kevesebbet keresnek, mint a férfiak. Nem nehéz kitalálni, hogy miért: mert a jól fizető szakmákban (pl. informatikus, mérnök, felsővezető) sokkal több a férfi. A nőknek sem tiltja senki, hogy ilyen területen képezzék magukat és helyezkedjenek el.
2020. jan. 20. 20:08
 16/16 anonim ***** válasza:
52%
2020. jan. 20. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!